Jakub MAREK: Chtěl bych poděkovat za přístup a přínos našeho nového trenéra pana Dejmala..

V 8. kole se hlasování o Hráče kola opět proměnilo v drama a vyrovnaný souboj mezi hráčem Nových Hradů Vladimírem Gregorem a členem mužstva z Dobré Vody Jakubem Markem nakonec skončil prvenstvím pro střelce jediné a vítězné branky proti týmu ze Žabovřesk, Jakuba MARKA.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k zisku ocenění v podobě Hráče kola :-) Věděl si o své nominaci a je to Tvůj první takový úspěch?
Děkuji Vám a hlavně kamarádům z týmu, kteří mě podpořili. O nominaci jsem se dozvěděl na tréninku od pokladníka, takže budu muset něco hodit do kasy :-D. Je to můj druhý takový úspěch.
Jak dlouho působíš v týmu Dobré Vody a máš k týmu nějaké zvlášť blízké pouto? :-)
Teď to bude 9 let. Na Dobré Vodě jsem s fotbalem začínal a jsem rád, že jsem se vrátil, protože si můžu znova zahrát s klukama, se kterýma jsem hrál jako malej špunt :-)
V sobotu si rozhodl gólem zápas se Žabovřesky, jaké to bylo podle Tebe utkání a klidně nám přibliž tu Tvoji gólovou situaci? ;-)
Zápas se Žábama byla divočina :-D. Hráli hodně důrazně a to na nás platilo. Nebyli jsme schopný si pořádně přihrát. Měli jsme ze začátku pěkný šance, ale naše koncovka je poslední zápasy žalostná. Co se týče gólu, tak bych chtěl poděkovat Borisovi Novotnému, který mi krásně nacentroval míč z rohového kopu na hlavu a mně se trošku se štěstím podařilo uklidit míč k tyči do brány. Chtěl bych ještě vyzdvihnout našeho golmánka Járu Pauera, který od začátku sezóny podává nadstandardní výkony :-)
Jaká je hlavně Tvá role v týmu? :-)
Teď hraji předstopera, takže hlavně si splnit defenzívu a rozdávat míče a radost do přední linie :-D
Máš nějaký fotbalový vzor, oblíbený tým a proč zrovna ten? :-)
Už od mala fandím Arsenalu, protože mě baví jejich styl hry a fotbalovým vzorem je Cesc Fàbregas ( teď už je to s ním horší, ale v Arsenalu byl král ) :-)
Jsi v Dobré Vodě už spoustu let, takže si jistě zažil pád soutěžemi v posledních letech, který se zastavil aktuálně v OP. V čem by si viděl příčinu?
Asi největší problém byl v tom, že hodně lidí z Áčka slušně řečeno ukončilo působení na Dobré Vodě a museli jsme spojit A a B tým a přihlásit I.B třídu, protože se nepodařilo sehnat nové hráče a kvalita na I.A nebyla. Jak se ukázalo, tak kvalitou jsme na to neměli ani v I.B třídě :-D, takže jsme letěli znova dolů a snad už je to poslední pád :-D. Já v tom ale vidím jistou výhodu, protože se už nemusím trmácet takové dálky na zápasy, ale stačí popojet pár kiláků a jsem u protihráčů :-D
Jaký je Tvůj největší fotbalový zážitek? :-)
Největší zážitek byl ten, když ještě táta trénoval Dobrou Vodu. Hrát pod ním spolu s bráchou v útoku a celá naše rodina nás chodila podpořit :-)
Co Tvá fotbalová kariéra, přiblížil by si nám ji? :-)
S fotbalem jsem začal na Dobré Vodě, pak jsem odehrál 8 let za Dynamo, kde jsem získal zkušenosti, ze kterých těžím dodnes :-). Poté jsem si šel kopnout na rok do SKP a v dorostu jsem přestoupil na Rudolfov do krajského přeboru. Po ukončení dorostu jsem se vrátil do mateřského klubu SK Dobrá Voda a jsem tam dodnes :-)
Letos se vám zatím daří a atakujete čelo tabulky, jak by si zhodnotil výkony mužstva v probíhající sezoně? :-)
Já si myslím, že se nám daří pouze výsledkově, ale herně to není pořád ono. Jediný zápas, který bych vyzdvihl je utkání na Srubci, kde se vyhrálo zcela zaslouženě po vynikajícím výkonu celého týmu. Jinak si myslím, jak už jsem zmiňoval, že nás nejvíc drží brankář Pauer, protože bez něj by těch bodů bylo méně.
Koho v týmu považuješ za hlavního tahouna a motivátora? :-)
Tak určitě vidím jako tahouna Borise Novotného, protože bez něj jsme v útočné linii bez myšlenky a klobouk dolů před Kájou Klímů, který dává hře klid a rozvahu. Dále chci vyzdvihnout naše mladíky, kteří se vrátili z divize dorostu v Třeboni, bez kterých bychom jen těžko hráli.
Super. No a nyní je prostor pro Tebe. Chceš-li komukoli něco vzkázat, tak můžeš. :-)
Chtěl bych poděkovat za přístup a přínos našeho nového trenéra pana Dejmala, který dokázal zvednout tréninkovou morálku, která na Dobré Vodě dlouho nebyla.
Moc děkuji za rozhovor a přeji, ať se daří :-)
Také děkuji :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.