Hráčem devátého kola se stal nejtrestanější muž ročníku

V loňském ročníku posbíral Lukáš Smetana sedm žlutých karet. V tom letošním má stejný počet po deseti kolech, což je nejvíc z celé MSFL. V souboji Vrchoviny s Petřkovicemi však napomínán nebyl a předvedl výkon, který jej vystřelil do sestavy kola, kterou díky hlasům fanoušků ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
S fotbalem jsem začínal ve Žďáru nad Sázavou. Poté jsem hrál v Radešínské Svratce, která se v roce 1998 spojila s týmem z Nového Města na Moravě pod názvem FC Bohemia Breeding. V roce 2001 vznikl nový název SFK Vrchovina. Ve čtrnácti letech jsem si vyzkoušel žákovskou ligu za FC Vysočina Jihlava. V roce 2003 jsme s Vrchovinou postoupili do žákovské ligy a v dorostu do divize. Dalším úspěchem našeho týmu byl postup z krajského přeboru do divize v roce 2010 a v roce 2018 jsme postoupili do MSFL.
Jak prozatím hodnotíte dosavadní sezonu?
Velice kladně. V tabulce se pohybujeme na místech, na kterých jsme chtěli být. Zatím se nám více daří na hřištích soupeřů, ale tyto výsledky bychom potřebovali přenést do domácího prostředí.
Jste sběratelem žlutých karet. Čím to je, že jich máte na svém kontě tolik?
Hraji teď na kraji obrany. Je to pro mě velká změna. Dříve jsem nastupoval na pozici středního obránce. Je to možná tou novou pozicí, na kterou si stále zvykám.
Za celý minulý ročník jste jich měl sedm, teď jich máte sedm za deset zápasů. Čím to?
Minulou sezonu jsem toho tolik neodehrál. Měl jsem výpadek kvůli zranění. A čím to je, těžko říct. Můžu být rád, že není stop za čtyři žluté.
Jaké jsou cíle Vrchoviny v letošní sezoně?
Sice jsme teď na osmém místě, ale jednoznačně záchrana, tabulka je velice vyrovnaná.
Jaké máte vy osobně fotbalové cíle?
Udržet v Novém Městě MSFL a přispět k tomu dobrými výkony.
V příštím zápase vás čeká Frýdek-Místek. Co od utkání čekáte a s čím do něj půjdete?
Frýdek v minulém kole prohrál v Uničově, takže určitě bude chtít získat ztracené body zpět. My tam pojedeme minimálně pro bod.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.