Dal jsem si pivo, panáka, vepřový koleno, pak to párkrát zopakoval a přestup byl na světě, nechává se slyšet hráč kola Radoslav Slavík

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Radoslav Slavík – SK Slavoj Volyně, v zápase proti Oseku B nastřílel hattrick a jeho tým vyhrál 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Na zápas s Osekem budeš asi vzpomínat rád, dal jsi tři branky a vyhráli jste 3:0. Který z těch tří gólů byl nejhezčí, zkus nám ho popsat.
Děkuji, to určitě ano. Tři góly za zápas jsem už nedal dlouho, ale hlavní je, že jsme vyhráli a dostali jsme se v tabulce trochu výš. Pro mě byl nejhezčí gól ten poslední. Škópa měl míč ve vápně a já běžel v druhý lajně... Zařval jsem na něj „pata!“ a on perfektně posunul míč za sebe a já jen vnějším nártem zakončil křížem. Líbil se mi nejvíc, protože byl třetí a hattrick v zápase je super!
Jak moc si myslíš, že zápas ovlivnilo to, že se hostům zranili dva hráči a jelikož měli na lavičce jen jednoho náhradníka, tak dohrávali v deseti.
Odehrát zápas ve 12 lidech je prostě na prd, ale na to se nemůžou vymlouvat. Každej tým taková situace někdy potká a záleží jen na hráčích, jak se s tím popasujou. Měli dát první gól, když byli všichni ještě plný sil a možná by to dopadlo úplně jinak. To první zranění bylo koleno to je hold smůla to druhý „zranění“ byly křeče, a to je věc, která nemá se zraněním nic společného. Každej fotbalista by měl mít na to, aby dokázal odehrát 90 minut. Z druhé strany klobouk dolů, jak to kluci odjezdili. I když prohrávali 2:0, měli pořád snahu.
Byl to tvůj první hattrick v dresu Volyně, stálo tě to něco?
Už mě to stálo flašku hned po zápase a myslím, že to ještě něco stát bude... ale za ty kecy co teď budou chvilku kluci poslouchat, to stojí. (smích)
Jaká je tvá největší přednost a co je největší slabina ve fotbale?
Přednost bude asi aktivita na hřišti, tvrdost a síla v osobních soubojích. Slabinou je jednoznačně hra hlavou. Nedaří se mi dát góla hlavou, to by se to muselo leda nějak zázračně odrazit...
Jak často trénujete a jakou máš docházku na tréninky ty?
Trénujeme 2x týdně, asi jako většina týmů v téhle soutěži. Já se snažím bejt na obou, ale pokaždý to nevyjde. Zvláštní je, že to některým spoluhráčům nevychází častěji, hlavně v úterý, kdy se běhá. (smích) Ale je to škoda, protože ty tréninky mají hlavu a patu a možná proto mě fotbal zase začal o něco víc bavit.
Na zádech nosíš třináctku. Toto číslo sis vybral sám, nebo bys radši nosil jiné číslo?
Na čísle mi zas tak nezáleží. Bylo volný, tak jsem si ho vzal. Navíc hodně lidí ho bere jako nešťastný číslo, tak možná i právě proto... třeba se protihráčům nebude proti mně tak dařit.
Máš radši zápasy v sobotu nebo v neděli?
Samozřejmě, že v sobotu, a hlavně domácí zápasy, protože nejlepší na tom fotbale je si po zápase sednout, dát si pivo a říct si, jak jsme dobrý anebo jaký jsme č.....
Minulý rok si přestoupil do Volyně z Dražejova, slyšel jsem, že byl hodně zajímavý mohl by si popsat?
To se dalo čekat, že někdo něco vyprávěl. Tuhle otázku jsem čekal. (smích) No popravdě jsem s fotbalem v Dražejově skončil kvůli jinému sportu, kterému jsem se chtěl věnovat. A asi 1,5-2 roky jsem nehrál. Pak jsem jednou jel za svým kamarádem Tondou Liškou do Volyně, který v tu dobu hrál za béčko a zrovna byla dokopná... dal jsem si pivo, panáka, vepřový koleno a pak druhý pivo, dalšího panáka, znáte to (smích) a najednou jsem měl přestupní lístek na stole. Druhej den jsem myslel, že si urvu hlavu, ale jsem rád, že se to stalo. Kluky i trenéra z Dražejova mám rád, ale je tam par lidí, který usnuli na vavřínech a fotbal tam nemá správnej směr. Ve Volyni se chceme rvát o nejlepší místa v tabulce.
Mini dotazník Radoslava Slavíka:
Kolik zvládneš dát v kuse shybů?
Shybů 15-20
Kolik asi tak kliků?
Kliků 60-70
A kolik zvládneš dát za večer piv?
Flašku Jägera
Kdo má z týmu nejtvrdší střelu?
Tomáš Mráz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.