Nejčastěji si vzpomenu na svůj vousatý hattrick do sítě Trubína, trefil jsem se hlavou, pravou nohou i levou, nechává se slyšet hráč kola Karel Vajs

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Karel Vajs – TJ Spartak Žebrák. V zápase proti Drozdovu dal jednu branku na další přihrál a jeho krásná individuální akce skončila na břevně, jeho tým porazil Drozdov vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. V zápase proti Drozdovu jste dominovali a vysoko vyhráli. Čekal jste tam jednoznačný průběh?
Mockrát děkuji. Jednoznačný průběh jsme rozhodně neočekávali. I přesto, že Drozdov zatím není v ideálním rozpoložení, je to kvalitní mužstvo. Naopak jsme očekávali velice náročné utkání. Jsme proto velmi rádi, že jsme odvezli tři body.
Vám se v zápase dařilo, v závěru jste měl pěknou individuální akci, ale míč skončil na břevně, jak moc vás štvalo, že vám to tam ještě jednou nepadlo, byť jste už vedli 0:6.
Samozřejmě mě to po zápase mrzelo, mohla to být hezká branka, ale doufám, že i tak se akce líbila. Šancí na vstřelení branky jsem však měl více a měl jsem některou z nich ještě proměnit.
Na jaře, když jste vyhrál taky sestavu kola, tak to bylo taky po zápase s Drozdovem. Myslíte, že to je náhoda, nebo se vám proti Drozdovu prostě daří?
Řekl bych, že je to náhoda, ale zároveň asi lze říci, že se mi proti Drozdovu daří. V Drozdově znám spoustu kluků a vždy si proti nim rád zahraji.
Jak moc máte rád písničku Raketou na Mars, dokáže vás před zápasem dostatečně namotivovat?
Písničku jsem měl rád už v dobách, kdy jsem nehrál za Spartak. Ale raději než před zápasem ji mám po vítězném zápase, když si ji společně zazpíváme. Před zápasem mě však motivuje poněkud odlišný styl hudby.
Myslíte, že jste největším aspirantem na postup? Přece jen máte skvělou ofenzivu a inkasovali jste v šesti zápasech jen dvakrát.
Na toto téma bych byl hodně opatrný. Je odehráno teprve šest kol, což vůbec nic neznamená. Hodně lidí nás pasuje do role favorita a bylo by chybou, kdybychom tomuto dojmu podlehli. Základem je zodpovědně, s maximálním nasazením a s pokorou přistoupit ke každému utkání. Na konci sezony se uvidí, na co to bude stačit. Když jsem si před podzimem procházel rozpis, nenašel jsem jednoduchého soupeře. Každopádně bychom za případný postup byli velice rádi, je to náš cíl.
Je nějaký fotbalový moment, na který rád vzpomínáte? Zkuste jeden vypíchnout.
Těžko vybírat, ale nejčastěji si asi vzpomenu na svůj už trochu vousatý hattrick do sítě Trubína. Tehdy mi bylo čerstvých 18 let a postupně se mi podařilo dát branku hlavou, pravou nohou a dokonce i levou, což je u mě celkem unikát. To vše navíc během prvního poločasu a proti velice silnému Trubínu, takže toho si velice vážím.
Kdo je ve vašem týmu pokladník? Udělal jste mu touto výhrou v anketě o hráče kola radost
Popravdě si nejsem jistý. Jsme všichni strašně vzorný, takže nic moc platit do kasy nemusíme. Ale myslím, že pokladník je Hans, tedy Honza Novák. Doufám. Oni mě případně vyvedou z omylu (smích).
Mini dotazník Karla Vajse:
Kolik byste zvládl v kuse shybů?
15 podhmatem, nadhmatem asi jen 6-7.
Kolik asi tak kliků?
Asi o trochu méně než Totti (smích).
Za kolik si myslíte, že uběhnete jeden kilometr?
Cca kolem 3:20.
A kolik zvládnete dát za večer piv?
To nevím, ale někdy to vyzkouším. Alespoň to pivo konečně ochutnám...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.