Hráčem 7. kola 1.A třídy jste zvolili zástupce SK PETŘÍN PLZEŇ B, Martina Trojovského!!!

Martin Trojovský vyhrál se 46% Vaše hlasování o nejlepšího hráče uplynulého kola. Za ním se umístil na druhém místě Filip Šatra, hájící barvy TJ Košutka Plzeň a David Kroc, hrající za rezervu FC Rokycan. Martina, stejně jako předchozího vítěze, jsme trochu vyzpovídali a jen doufáme, že mu Petr Bendl (pokladník týmu, pozn. redakce) nezaúčtuje moc velkou pokutu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Martine. Gratuluji k výhře této fanouškovské soutěže a zároveň k další vysoké výhře na domácím hřišti. Na zápase jsem se byl podívat a musím uznat, že to bylo celkem jednoznačné utkání ve váš prospěch. Jak bys zápas zhodnotil?
Děkuji. Zápas se nám povedl, chtěl bych pochválit celý tým. Funguje nám to jak dopředu, tak i dozadu.
Když jsem se ptal trenéra Vodrážky, kdo podle něj předvedl nejlepší výkon z hráčů na hřišti, bez přemýšlení řekl tvé jméno, až potom hattrickového Škardu. Dokážeš tedy zhodnotit sám sebe, svůj výkon?
V každém zápase se snažím podat 100% výkon. Jsou samozřejmě i situace, ke kterým se pak zpětně vracím a říkám si, že jsem je mohl vyřešit jinak.
Jste tam mladý kolektiv, vlastně jsi v základní sestavě byl ve svých 21 letech čtvrtý nejstarší svého týmu. Je to mládí znát i v kabině? Probíhá nějaká „kanada“, je legrace, musí vás starší hráči (trenéři) krotit, nebo víte kdy přestat?
V kabině sedíme namíchaně, „mladí“ mezi „starými“, „staří“ mezi „mladými“. Žádná „kanada“ v šatně neprobíhá a všichni ví, jaké vtípky, se v jakých chvílích hodí, takže trenéři nás krotit nemusí.
Ze své zkušenosti vím, že jsou mezi hráči v kabině různé funkce. Máte nějaké funkce rozdělené i vy a zastáváš nějakou z nich?
Začátkem této sezóny jsem předal funkci „kapitán mladých“, což znamenalo, že buďto sám nebo si k sobě někoho z „mladých“ určit, k nošení na tréninky kuželky, rozlišováky a pití. Pak jako každý tým máme i pokladníka, Petra Bendla, který sází pokuty kvůli našemu rozsáhlému seznamu skoro každý trénink a myslím, že mi tenhle rozhovor pořádně spočítá :-D
V Petříně jsi v podstatě fotbalově vyrůstal. Přišla někdy nabídka jít hrát jinam?
Asi na konci 1. třídy na ZŠ jsem přestoupil z Bolevce na Petřín, tenkrát to bylo ještě ZČE. Zhruba do 3. třídy jsem hrál současně i hokej, ale pak jsem se musel rozhodnout a volba byla jasná. Nabídky byly, ale zůstal jsem kvůli lidem a kvůli tomu, že by pro mě bylo těžké hrát proti Petřínu.
Máš svůj oblíbený tým, číslo a hráče? Proč?
Oblíbený tým vyloženě nemám, číslo je stejné jako nosím na dresu - 6. Jako stoper mám své vzory, Van Dijka a Ramose. Líbí se mi jejich styl hry, až na Ramosovo zákeřné fauly. Oba jsou silní v soubojích, na balonu a dokáží rozhodnout zápas ze standardek v posledních minutách zápasu.
Vykopali jste si minulý rok 1.B třídu sk. C, jste na předních příčkách tabulky… Máte nějaký cíl, čeho chcete s B-týmem dosáhnout?
Náš tým má jediný hlavní cíl, a to postoupit do Krajského přeboru. Všichni věříme, že to dokážeme a jdeme za tím. A takový vedlejší cíl je nastřílet co nejvíce gólů.
Což se vám zatím daří. O víkendu se přesouváte na městský zápas přes celou Plzeň, na Košutku. Jak tipuješ výsledek?
Bude to těžký zápas. Spoustu protihráčů znám z fotbalu nebo futsalu, takže vím, že je to kvalitní tým, se kterým to nebude lehké, ale věřím na výhru Petřína.
Díky za rozhovor a ať se daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.