Góly střílím rád, ale radši bych je vyměnil za plný počet bodů v tabulce, říká Pavel Svoboda ze Speřic.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole, vítězem se stal Speřický snajpr Pavel Svoboda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji ti, stal jsi se hráčem 8. kola KP Vysočiny, nominován jsi byl za 2 góly do sítě Nové Vsi můžeš tyto momenty popsat ?
Děkuji, tak první gól padl po docela rychlé akci, kdy Adam Žáček na mě kopl dlouhý balón, já jsem sklepnul Jiřímu Holendovi, který dával následně pod sebe, kde jsem byl já a střelou z druhého dotyku to skončilo v bráně. Druhý gól začínal u naší brány, kdy Dominik Vlček vybojoval balón, poté ihned přihrál a tak nějak od půlky jsem běžel sám ze strany, když už jsem byl ve vápně zkusil jsem vystřelit a prostě to tam padlo.
Hlasování jsi vyhrál s hodně velkým počtem hlasů, přestože ti další dva hráči šlapali na paty, tak jsi vyhrál, jak moc jsi se snažil získat hlasy? Poslal jsi to hodně lidem ?
Tak vím, že hodně hlasů posílala rodina. Pak také kolegové z práce haha. Ale jaký to byl počet přesně nevím, bylo toho fakt hodně.
S fotbalem jsi začínal ve Speřicích, poté jsi šel do Jihlavy a letos se vrátil, jak se ti zatím líbí ve Speřicích a jak moc jsi zapadl do party ?
Tak ve Speřicích se neberu jako nováček, už když jsem byl v Jihlavě, tak jsem s klukama byl minimálně jednou týdně. Co se týče party, tak musím říct, že máme, ta je výborná. Je to založené hlavně na tom.
V letošní sezóně zatím kraluješ střeleckým statistikám, máš na svém kontě zatím 9 branek. Věříš, že ti střelecká forma vydrží a že se udržíš na čele až do konce soutěže ?
Tak pro útočníka jsou vždycky důležité góly, rád je střílím, ale asi bych to klidně vyměnil za plný počet bodů v tabulce. Co se počtu týče, uvidíme, jak to půjde dál.
Kdo tě přivedl k fotbalu ? poděkoval jsi za to někdy dotyčné osobě ?
Byl to kamarád, který mě vzal na trénink do Speřic. Několikrát (smích).
Jaký fotbalista je tvým vzorem ? a ke kterému světovému hráči by jsi přirovnal sám sebe ?
Vždycky jsem fandil Messimu, tak to zůstává i teď. Vůbec netuším ke komu bych se přirovnal, jsem zkrátka typický útočník.
Jaké ve Speřicích letos týmové cíle ?
Tak kdybych měl mluvit za sebe, tak já myslím na ty nejvyšší cíle a tím je první místo v tabulce.
Děkuji za rozhovor, ať se daří minimálně jako do teď !
Taky děkuju.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.