Michal Hladík: V tabulce bychom se chtěli pohybovat do třetího místa!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola jednou, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Děkuji. Více si toho rozhodně cením nyní, protože minulé vítězství je tak dávno, že si ho nikdo z mých věrných fanoušků nepamatuje.
Byl jste zvolen hráčem 8.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Hráčem kola bych zvolil celé mužstvo Měřína. Byl to zatím náš nejpovedenější zápas v sezóně. Od brankáře Petra Sysla až po útok jsme pracovali velice dobře. Škoda jen neproměněných šancí a herního výpadku na osm minut, kdy jsme dostali dva góly.
Jak hodnotíte zápas s Věchnovem?
Jak už jsem říkal, byl to náš nejlepší zápas , ale nesmíme usnout na vavřínech. Věchnov byl určitě těžký soupeř, jejich důraz a tvrdost v soubojích budeme léčit celý týden. Ale tyhle rány po třech bodech vlastně ani nebolí. Trošku mě mrzí vyjádření trenéra Věchnova, že jsme nastoupili s hráči A týmu. Psal o tom, že jsme je zesměšňovali. To však pravda nebyla, hráči Věchnova se na hřišti zesměšňovali sami.
Vstřelil jste branku, jak jste ji viděl?
Moje branka padla z mé „ojedinělé“ výpravy na soupeřovu půlku, kde jsem se po pár narážečkách ocitl tváří v tvář brankáři a zachoval jsem se chladnokrevně, jako když hraji na Playstationu za Zlatana Ibrahimoviče.
Kde se chce v tabulce pohybovat rezerva Měřína?
V tabulce bychom se chtěli pohybovat do třetího místa a věřím tomu, že když budeme předvádět takové výkonu jako proti Věchnovu, tak můžeme myslet i na vyšší příčky.
Příští kolo vás čeká rezerva Počítek, co od zápasu očekáváte?
Na menším hřišti v Počítkách se bude hrát o něco hůře než na domácím pažitu, ale jsem přesvědčený, že pojedeme z Počítek se třemi body a veselou náladou.
Kdo vás trénuje, jste s ním spokojeni?
Trénuje nás můj velký kamarád Petr Kolouch, s kterým jsem vyrůstal od přípravky. Měl to ze začátku velice těžké, ale dal mužstvo skvěle do pořádku a konečně v Měříně začalo B tým také trénovat. Musím uznat, že odvedl velký kus práce. Jen ta licence tomu chybí. Věřím, že by to bylo s licencí o kousíček ještě lepší.
Na jaký zápas se v podzimní části nejvíce těšíte?
Nemám vysněný zápas. Těším se příští rok do Věchnova, ale nejradši mám domácí zápasy. Jak domácí hřiště, tak domácí pivo, je prostě nejlepší.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Ano, mám jich několik. Byl to jak můj zápas proti týmu Bohemians 1905, kterého jsem velký fanoušek, tak loňský postup s A týmem, který byl jeden ze splněných snů v mé kariéře a také když můžu porazit p Procházku v oblíbené hře FIFA na Playstationu.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.