Jsem rád, že jsem dostal příležitost v základní sestavě, říká čtyřgólový hráč kola Roman Diviš z Bedřichova.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz. Nejvíc hlasů získal Bedřichovský dorostenec Roman Diviš, který vstřelil hned 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Romane, byl jsi nominován za 4 branky, které jsi vsítil do branky Okříšek za 54. minut, popiš fanouškům svoje branky
Všechny moje branky padly po centru ze strany, 2x jsem se trefil hlavou a 2x jsem doklepl míč z malého vápna do brány. Nutno říct, že mě spoluhráči ve všech 4 případech perfektně našli v pokutovém území.
Do zápasu jsi nastoupil poprvé v letošní sezóně v základu, bylo to plánované a trenér tě chtěl použít jako žolíka, nebo to bylo tím, že chyběl některý hráč ze základní sestavy ?
Bylo to tím, že někteří hráči vypadli ze sestavy kvůli zranění, v minulých zápasech jsem začínal na střídačce a do hry se dostával až v průběhu zápasu, takže mě potěšilo, že mi trenér dal důvěru.
Věkově jsi stále dorostenec, pověz fanouškům nějaké osobní statistiky z dorostu.
V dorostu jsem zatím odehrál všech 5 utkání, ve kterých jsem vstřelil 3 branky. Už jsem také nasbíral pár asistencí, jelikož v dorostu hraju spíše na středu zálohy.
Máš nějaký fotbalový cíl, či sen ?
Můj osobní cíl je to, abych stále cítil nějaký progres ve své hře a abych se stále zlepšoval. A mým snem je asi to, abychom na Bedřichově hráli proti nějakému ligovému soupeři, jako se to minulý rok povedlo Polné v poháru.
Znamená to pro tebe něco, to že jsi vyhrál hlasování o hráče kola ?
Mám z toho radost. Velice mě potěšilo, že se mi podařilo vstřelit první góly za A-tým a jsem rád, že to vedlo k první výhře v sezóně.
Jaký je tvůj oblíbený tým v zahraničí a máš nějaký fotbalový vzor ?
V zahraničí fandím Chelsea a nejoblíbenější hráče mám dva, Eden Hazard a Didier Drogba, který už bohužel ukončil kariéru.
Co říkáš na výkon Slavie v prvním zápase Ligy mistrů UEFA ?
Výkon to byl určitě solidní. Ukázali, že dokážou uhrát body i v Lize mistrů proti papírově silnějším soupeřům, ovšem o to těžší teď bude na to navázat.
Děkuji za rozhovor, ať se daří
Děkuji moc.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.