Předvedli jsme týmový výkon, kterým se chceme prezentovat celou sezónu, říká hráč kola Štěpán Masák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Štěpáne, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji. Myslím si, že jsme od začátku byli aktivnějším týmem, dobře jsme kombinovali a naše skvěle hrající obrana hosty prakticky k ničemu nepustila. Rozhodující byly rychlé první dva góly, které nás dostaly do herní pohody. Do konce poločasu jsme přidali branku třetí a v druhém poločase jsme si vyloženě užívali fotbal. Hosté hrozili z brejků a vypracovali si pár šancí, které pohotově zlikvidoval výborně chytající Matěj Pokorný. Předvedli jsme bojovný týmový výkon, kterým se chceme prezentovat celou sezónu.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Člověk sám se sebou nemůže být nikdy spokojený, vždycky je co zlepšovat. Doufám, že jsem hrál dobře, osobně individuální ocenění moc rád nemám, protože vždy jde o výsledek práce celého týmu.
Popíšeš nám tvoje gólové trefy?
První gól jsem vstřelil z penalty po faulu na Miloše Schustera. Pan trenér Brozman mi dal důvěru, kterou jsem nepohrdl a míč jsem uklidil nechytatelně k pravé tyči. Druhý gól byl vyústěním akce, která začala už u naší svatyně. Po rozehrávce se míč dostal na lajnu k Michalu Zemkovi, Míša vyslyšel mého volání a křížnou přihrávkou mezi obránci mě vyslal k samostatnému nájezdu. Teď jsem to byl jenom já a gólman, čas jakoby se zastavil, naše pohledy se střetly, ptáci ztichli, slunce zapadlo, míč rozrážel stébla trávy. A já už věděl... Má placírka se potkala s míčem a ten rozvlnil síť jako jarní deštík vodní hladinu.
Který tým tě zatím v probíhajícím ročníku příjemně překvapil?
Nejvíc mě překvapila rezerva Týnu nad Vltavou. Minulý rok se pohybovali spíše v nižší části tabulky a letos jim zatím s jejich druhým nejproduktivnějším útokem patří druhá příčka.
Koho osobně ty favorizuješ na postup?
Soutěž je teprve na začátku a na určování vítěze je z mého pohledu ještě brzy.
Jaké ty si dáváš osobní cíle do nové sezóny?
Obecně bych si přál, abychom s klukama předváděli pohledný fotbal. Osobně bych chtěl být co možná nejprospěšnější pro tým a sem tam rozdat nějakou tu radost.
Nyní vás čeká zápas na Čtyráku. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Očekávám stejný výkon jako v minulém kole. Spokojeni budeme s vítězstvím, Čtyrák je pro mě neznámý soupeř, proto si netroufnu predikovat skóre.
Co říkáš na úvodní zápasy Ligy Mistrů?Překvapil tě nějaký výsledek?
Myslím, že se zrodila řada překvapivých výsledků, prohra Realu, až na Manchester City prohry anglických klubů. Ale pro mě bylo nejpřekvapivější utkání Slavia proti Interu 1:1, kdy Slavia byla lepší a zasloužila si vyhrát.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.