Nikdy jsem nebyl fotbalový fanatik, ale odjakživa jsem měl sešívaný srdce, říká hráč kola Martin Maňhal

Tentokrát jsem pro vás vyzpovídala Martina Maňhala z Hluboké nad Vltavou, který se stal hráčem 5. kola. Co vše o sobě prozradil a jaká je jeho nevšední záliba? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Jak hodnotíte utkání s Kovářovem? Padlo hodně branek a vy jste byl autorem dvou.
Děkuji za gratulaci. Utkání s Kovářovem bych zhodnotil jako vcelku zvládnuté utkání, které bylo doprovázeno několika hluššími místy. Vydařil se nám vstup do utkání, kdy se nám podařilo vsítit poměrně rychle 2 branky. Poté nastal útlum v naší hře, který nás stál obdrženou branku. Těsně před koncem poločasu jsme si vzali zpět dvoubrankové vedení, což přineslo lehčí zklidnění do kabiny. Druhý poločas bych řekl, že jsme si pohlídali a počet vstřelených branek ještě navýšili.
Jaké má váš tým plány v této sezóně?
Plány či cíle jsou podle mého názoru jasné. Je to návrat Hluboké zpátky do Krajského přeboru, ale nerad bych nás dostával pod nějaký tlak, proto bych spíše za plány považoval stabilizaci kádru, utvoření dobré party a výsledky by se pak měli dostavit…
Zatím máte na kontě jen jednu prohru. Teď vás čeká zápas s Novou Včelnicí. Myslíte, že bude pro vás těžkým soupeřem?
Tady musím odpovědět úplně upřímně. Popravdě jsem nikdy v Nové Včelnici nebyl. Nikdy jsem s ní nehrál, takže nevím co nás přesně čeká. Ale pro nás je důležité, že jdeme, jak říkají trenéři (Milan B. a Milan D.) zápas od zápasu bez ohledu na soupeře. Proto věřím, že když k zápasu přistoupíme zodpovědně a disciplinovaně, tak bude pro nás tříbodový.
Máte jako tým nějaký rituál před zápasem?
Jeden rituál máme. Po nástupu vytvoříme kruh, kde se obejmeme a Čenda, Hajos, Kadli nebo jiný motivátor pronese motivační řeč.
V kolika letech a kde jste s fotbalem začínal?
S fotbalem jsem začínal někdy kolem 4. nebo 5. roku. Přesně si to nepamatuji, ale určitě to bylo v Týně nad Vltavou v místní fotbalové akademii.
Máte oblíbený fotbalový tým a nějakého hráče?
Nikdy jsem nebyl fotbalový fanatik, ale odjakživa jsem měl sešívaný srdce. Vždycky to byla Slavie, komu jsem fandil, proto mi dělají velkou radost její současné výsledky. Co se týče oblíbeného hráče, tak asi momentálně žádného nemám.
Stal se Vám během fotbalové kariéry nějaký trapas, který byste nám prozradil?
Myslím, že nevím.
Baví Vás ještě něco jiného než fotbal?
Na tuto otázku jsem přesně čekal a jsem za ni moc rád, ale vypadá to, jako by Vám ji poradil Šilli (Jiří Šiller). Mezi mou největší zálibu, která je pro mě i zároveň „dietní obživou“, patří pěstování úžasné bylinky Kotvičníku zemního. Ne, že bych si chtěl dělat nějaké promo, ale za toto léto se mi podařilo vytvořit vlastní značku Kotvičníkového mága, pod kterou hospodařím. Ale jinak mezi mé koníčky přes léto patří určitě tenis, ve kterém jsem zaznamenal snad velký posun. Párkrát do týdne si zajdu zaplavat. Taky si rád vyjedu na kolo. Přes celou zimu, když je zdraví hraji futsal a sálovku. Ale nejraději si vyjedu na běžky.
Rozhovor s fotkou asi nebudete mít zrovna nejlevnější, klubová pokladnička se jistě už třese. Děkuji moc za rozhovor a přeji Vám ať se daří jak ve fotbale tak v životě.
Není zač. Také já Vám přeji mnoho životních úspěchů. Já jen doufám, že mě Čenda jako pokladník malinko pošetří. Také bych rád poděkoval Šillimu, který mě protlačil k vítězství. Samozřejmě mu vše vrátím při jeho nominaci. Už zakládám nové maily.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.