Doufám, že budeme vyhrávat hlavně na hřištích a ne jen v anketách, říká hráč kola Radek Kubo

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Radku už poněkolikáté jste zvítězil v anketě o hráče kola. Co na to říkáte?
Dobrý den, samozřejmě každá výhra potěší, ale tahle bohužel body nepřinese a tak doufám, že budeme vyhrávat hlavně na hřištích a ne jen v anketách (smích). Děkuji všem co mně podpořili v hlasování.
Z dostupných zdrojů víme, že jste nastoupil na pozici obránce. Jak se vám tam hrálo?
Já osobně jsem si hru v obraně proti Hlíně užil a myslím, že jsme tam všichni vzadu i s gólmanem odvedli dobrou práci.
Co přimělo trenéra zvolit tento krok?
Bohužel jeden z našich defenzivních hráčů musel v sobotu do práce a druhý je na dovolené, tak jsme se s trenérem domluvili, že naskočím pro tentokrát do obrany.
Jak jste zatím spokojeni se vstupem do nové sezóny?
Vstup do nové sezóny se nám moc nepovedl, ale věřím, že po prvním plném bodovém zisku s tak silným soupeřem jakým je Stará Hlína, se karta obrátí (smích).
Nyní vás čeká zápas v Jarošově. Co od zápasu očekáváte a jaký výsledek vás uspokojí?
Jarošov podává zatím slušné výkony a doma bude chtít samozřejmě plně bodovat, čeká nás nelehký soupeř, ale nic jiného než výhru neberu.
Čím je pro vás vlastně fotbal?
Fotbal je pro mě paradoxně odpočinkem od práce, stresu a všech starostí, je a vždy u mě byl sportem číslo jedna a nedokážu si představit, že bych bez něj fungoval.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Nějak extra že bych si s někým na hřišti rozuměl se říci nedá, ale podruhé jsem musel zaskočit v obraně, kde na postu stopera hraje Daniel Kroupa a v obou případech se mi tam s ním hrálo dobře.
Jak se vám líbily naše kvalifikační utkání?
Bohužel jsem neměl možnost nároďák sledovat jak zápasy odehrál, tak nemůžu hodnotit, ale koho hodnotit můžu jsou novosedelští fanoušci, kterým bych chtěl tímto poděkovat, že nám chodí fandit a jsou na zápasech slyšet.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.