ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Honza Chludil prožil na Mladcové celou svou fotbalovou kariéru a má to tam moc rád

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Gratulace k hráči kola, s Veselou jste si chutí zastříleli, jak utkání z Tvého pohledu probíhalo?
Díky za gratulaci i všem za hlasy. Myslím, že každý, kdo zápas neviděl, by čekal jiný obraz hry, než tomu opravdu bylo. Veselá se snažila hrát, kombinovala, určitě i držela míč více než my. My jsme se ale v drtivé většině případů mohli spolehnout na výbornou obranu a brankáře, takže si soupeř kromě gólu velice nic nebezpečného nevypracoval. Zato nám se dařilo chodit do rychlých protiútoků a ty pak úspěšně zakončovat, ve dvou případech jsme si navíc díky Marťovi Čihánkovi došli pro penaltu. Divák musel být určitě spokojen, spousta akcí se opravdu povedla.
S Tomášem Halodou jste dali oba čtyři branky, zažil jsi už někdy takový střelecký počin?
Hned po zápase jsem si říkal, že tohle jsem v mužské kategorii ještě nezažil, vlastně asi ani tak vysoký výsledek, natož aby oba útočníci dali tolik gólů. Doufám, že nám to takhle půjde dál, nejenom střelecky, ale hlavně celému týmu a budeme sbírat body jako v posledních zápasech.
O víkendu hrajete v Tečovicích, těm se zatím nedaří, co lze od zápasu očekávat?
Tečovice jsem letos zatím hrát neviděl, takže moc nevím, co očekávat od soupeře, ale my se musíme soustředit hlavně sami na sebe a potvrdit poslední výsledky.
Trenér Lošťák to prý po utkání podle médií pěkně rozjel, můžeš nám k tomu říct něco bližšího?
Dost jsem toho slyšel, něco málo pravděpodobně i viděl, ale jak se říká, tyhle věci mají zůstat v kabině (v tomhle případě v hospodě). Můžu ale prozradit, že nás Luďa na úterním tréninku hodně pobavil svým vyprávěním, co se po vítězném zápase dělo - tohle on umí, to my všichni víme a věřím že nám to zase v sobotu ukáže!
Na které trenéry ve své kariéře rád vzpomínáš?
Na všechny, pod kterými jsem hrál...
Chtěl bys ještě zkusit i vyšší soutěž?
Nemám ambice hrát za každou cenu vyšší soutěž. Pokud s Mladcovou vyhrajeme I.B a budeme chtít postupovat, tak samozřejmě ano, ale určitě ne v jiném dresu. Navíc zlínská skupina I.B třídy je opravdu super soutěž, o derby není nouze, v podstatě každý týden nějaké hrajeme. Se soupeři se často známe, odpadá dojíždění, chodí více lidí... Každopádně to nic ale nemění na tom, že soutěž chceme vyhrát!
Jak hodnotíš Vaše výkony na podzim?
Bohužel se nám nepodařilo hned první kolo v Kostelci a to navíc jen dva týdny poté, co jsme tam prohráli i v poháru. V prvním poločase to přitom vypadalo, že máme zápas pod kontrolou, brzy jsme vedli a měli i další šance, ale nikdo z nás je nedokázal proměnit. Soupeř pak ve druhé půlce srovnal a my jsme se úplně sesypali a nakonec prohráli. Od druhého kola je to už ale jiná písnička a sbíráme body. Peťa Kupka v bráně by byl asi trošku radši, kdyby to nebylo výsledky 6:4 jako s Malenovicemi, ale hlavni je, že jsme i takový zápas zvládli a připsali si tři body.
Jak se Ti líbí na Mladcové a kdo patří k tahounům týmu?
Já jsem na Mladcové celou svou fotbalovou kariéru a mám to tam moc rád. Za tu dobu se náš areál změnil k nepoznání, za což patří velké dík všem, kteří se na tom podílí! Občas to totiž vypadá, že to někteří berou jako samozřejmost, ale řekl bych, že na této úrovni má málo týmů takové zázemí jako my, navíc na trénincích nejmenších žáčků a přípravky bývá neskutečně moc dětí, což je obrovské plus do budoucna. Co se týče tahounů, tak bych začal u jistoty v bráně, Peťa Kupka nás dokáže podržet v důležitých momentech, skvěle taky diriguje hru před sebou a nebojí se do nás pustit, když se mu něco nelíbí. Před ním stoperská dvojice fotbalových dvojčat Kráva s Blážou, ty na pravé straně doplňuje Kuba Zapletal, o kterého mám cca 6x za zápas strach, že dostane infarkt při šestém sprintu v řadě nebo při "domluvě" spoluhráčům. Ale klobouk dolů, jak to žere. Ve středu zálohy pak Dlába, kapitán se vším všudy, jak má být! Na hřišti nevynechá jediný souboj, má respekt celé kabiny a i mimo hřiště je to skvělý člověk. A když z Brna na některé zápasy dorazí i Peťa Venený, tak spolu ve středu hřiště vytvoří skvělou dvojici, hrát proti těm dvěma soupeřům fakt nezávidím. Na hrotu se velice rychle aklimatizoval Tom Haloda, myslím, že jsme si hned sedli a víme, co od sebe vzájemně očekávat. Věřím, že letos společně vyhrajeme střeleckou tabulku a k tomu oslavíme i vítězství týmu v soutěži. Poslední dva zápasy nám konečně zahrál výborně i Kuřátko Peťa Votava, tak snad bude v těchto výkonech pokračovat, stejně jako Čihi, který brousí lajnu na druhé straně!
Kdo podle Tebe letos postoupí do 1. A třídy a kdo 1. B třídu opustí?
Netuším, kdo postoupí, ale vyhrát soutěž chceme určitě my na Mladcové! Favorita na sestup nemám a netroufnu si tipovat po pěti zápasech.
Myslíš si, že Zlín porazí v neděli pražskou Spartu, půjdeš se podívat?
Sparta stejně jako několik posledních let docela rozdává body, tak by nám mohla ze tři nechat i ve Zlíně. Podívat se ale nepůjdu, protože jsem hlavně hráč a fanoušek Mladcové, takže mě čeká z mého pohledu zajímavější utkání našeho béčka s béčkem Slušovic. Ševcům ale budu rozhodně držet palce na dálku!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku