Těžký zápas je každý zápas, říká hráč kola Pavel Vařil

Hráčem kola se tentokrát stal obránce Pavel Vařil z Týna nad Vltavou. 

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. V posledním utkání s Kovářovem padly jen dvě branky a obě si vstřelil právě ty. Jak bys zhodnotil tento zápas? Byl pro vás Kovářov těžkým soupeřem?
Těžký zápas je každý zápas. Ale musím říct, že v tomhle zápase jsme prostě hráli dobře. Kovářov se snažil, ale my jsme prostě hráli naší hru a zaslouženě jsme vyhráli.
Jaké máte plány v této sezóně? Dostali jste se na první příčku v tabulce, že by postup nahoru?
Plány jsou jasný. Hrát nahoře, a když vyjde postup tak vyjde. Tým máme silný. Možná nejsilnější co tu kdy byl. Tak by bylo skvělý postoupit. Nejlepší na tom je, že jsme tu všichni odchovanci Olympie. Proto bych si hrozně přál postup.
Mrzí vás hodně, že jste nemohli odehrát utkání s Chýnovem?
Mrzí, nemrzí. Je smutný, že se to stane i v takové soutěži, ale máme tři body. To se počítá. Je škoda, že jsme si nemohli doma zahrát. Aspoň se pomohlo béčku. Kluci, kterým něco bylo se dali do kupy, my starý dědkové jsme si odpočinuli a odnesl to holt Kovářov. A teď doufejme i Včelnice.
Teď o víkendu vás čeká zápas s Novou Včelnicí. Očekáváš těžký boj?
Jak jsem říkal, těžký je každý zápas. Když ale budeme hrát naší hru, tak nemám strach o dobrý výsledek. Bereme jen výhru. První domácí špíl, přijde spousta lidí. Hraje první s druhým. Těžký to bude, ale my se těšíme.
Máš nějaké vtipné momenty z tvojí kariéry, o které by ses s námi podělil?
Ježíši těch je. V současné době jsou asi nejvtipnější trenérovo hodnocení zápasů. (smích)
Budeš mít tento rozhovor hodně drahý?
Nebudu! Jsem pokladník. Takže za nula.
Nedá mi to se nezeptat, jaký máš názor na ženy a fotbal?
Než koukat třeba na zápas Karviná vs. Slavie, tak to se radši kouknu na ženský fotbal. Jinak si myslím, že je to trochu jiný sport než mužský fotbal. Ovšem taková Alex Morgan, Hope Solo?? Hezky se na to kouká. No a jako fanynky? Tak to je to proč to většina z nás hraje, ne? Pro ženský! Není lepší pocit než dát gól. Sundat dres a běžet ukázat tu svojí „VANU“ před tribunu napěchovanou ženskýma. (smích)
Většinou v každém týmu je nějaký bavič. Máte u vás také někoho takového?
U nás je jich docela dost. Láďa Dobal, Lukáš Mravec, Radim Štos, já se taky přidám.
Baví tě kromě fotbalu ještě něco jiného?
Rád hraju hokej, trénuju děti, chodím na hospodský kvíz. Rád si dám pivo.
Je nějaký zápas, na který jen tak nezapomeneš?
To jsem hrál ještě v Rakousku. Umřel mi táta a já druhý den po zařizování pohřbu měl jet hrát. Nechtěl jsem, ale trenér mě uprosil. Psali mi i kluci. Tak jsem jel. Trenér mě poprvé v životě postavil na stopera, abych byl v klidu. Všichni lidi mě neskutečně podporovali. Byla penalta. Já byl určený, ale vůbec sem nechtěl jít. Nevěřil jsem si. Trenér na tom trval. Tak jsem šel. Nedal jsem jí snad poprvé v životě. Ale co předvedli naši fanoušci bylo neskutečné. Tleskali a skandovali mé jméno. To jsem nezažil. Potom jsem dal gól z rohu, běžel k těm fanouškům a všichni jsme ten gól poslali tátovi nahoru. Na to nikdy nezapomenu. Dal jsem za život dost gólů, ale takhle emotivní to pro mě nikdy nebylo jako tenkrát.
Děkuji Ti moc za rozhovor a přeji, ať se daří jak ve fotbale tak i v životě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.