Mým vzorem je Láďa Pokorný, říká Michal Hradecký

Plaňany vlétly do soutěže jako nováček ve velkém stylu. Vyměnila se část hráčů, ale mezi tyčemi je i nadále Michal Hradecký. I díky němu mají Plaňany plný počet bodů. Nejen o tom je náš rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, gratuluji. Máte snový vstup do soutěže a navíc titul hráče kola. Jak to vnímáte?
Děkuji za gratulaci, moc si takového ocenění vážím. A co stojí za tak výborným vstupem do soutěže? Řekl bych, že hlavně chuť kluků hrát fotbal a touha po vítězství. A v neposlední řadě trocha toho štěstí, ne vždy se hrálo úplně bez chyb.
Teď vás čeká první venkovní zápas...
Do Dobrého Pole jedeme s respektem k soupeři, který je kvalitní .Bude to zajímavý a nelehký zápas, ale určitě chceme ukořistit tři body.
Plaňany hrály nějakou dobu třetí třídu, Jaká je úroveň této soutěže?
Ve třetí třídě se hraje hezký fotbal. Hrají tam kvalitní týmy a zároveň také týmy, které tam nemají co dělat a jsou takzvaně do počtu.
Co je potřeba zvládnout k postupu do okresu?
K návratu OP je potřeba mít kvalitní tým a partu, což my jsme měli. Do posledního kola nebylo nic jistého a my ne vždy hráli fotbal hodný vedoucímu týmu tabulky. Ale důležité zápasy jsme zvládli a návrat se nám podařil.
Kam míříte v okrese. Jste v popředí, tak postup?
V okresním přeboru bych byl rád za střed tabulky. Myslet na postup by byla velká odvaha...
Jak funguje kabina?
Z kabiny toho ještě moc neprozradím. Bohužel nám z různých důvodů skončilo několik spoluhráčů a zároveň mých kamarádů, se kterými jsem v Plaňanech zažil spoustu hezkých let. Máme postavený tým z nových kvalitních i mladých hráčů, tak se ještě poznáváme. Jeden ze vtipálků je určitě Honza Olah. Jinak jsou to všichni pohodoví kluci a oslavy táhneme a budeme táhnout asi všichni.
Máte nějaký fotbalový vzor?
Já osobně jsem nikdy žádný vzor asi neměl, fotbal hraju hlavně pro zábavu. Sympatický a vlastně můj malinký vzor není žádný gólman z velkého fotbalu. Je to Láďa Pokorný s Třeboule, který za Plaňany chytal dlouhá léta.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.