Máme hodně zraněných hračů tak jsme museli oslovit i veterány!, říká Milan Tůma

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Milan Tůma z Vladislavi, který svým dobrým výkonem pomohl k výhře svého týmu nad Lipníkem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Díky. Do zápasu jsme opět vstoupili se slepenou sestavou a nemohli se prosadit, i když šance byly. Pak jsme si smolně dali vlastní gól. Ale v průběhu druhé půle se nám podařilo vyrovnat a pak z penalty jako správný kapitán Ondra Krátký vstřelil výtězný gól.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Můj výkon musí posoudit ostatní ne já. Ale za sebe spokojený jsem!(smích)
Co očekáváš od nové sezóny a na jakých místech tabulky se budete chtít pohybovat ?
Doufám, že už se nám trochu ustálí sestava a budem bojovat o špici tabulky. Máme hodně zraněných hračů, tak jsme museli oslovit i veterány!!!(smích)
Nyní vás čeká zápas se Studencem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
No a je tu ten Studenec. Kluky známe a cca víme na co se zaměřit, ale každý zápas je jiný a může to dopadnout jakkoliv. Věřím ale, že se nám vrátí zranění hráči a budou silnější.(smích)
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli rodiče. Začal jsem samozřejmě ve Vladislavi, pak SK Radkovice, FC Smrk a po dlouhé době návrat do Vladislavi
Máš oblíbeného fotbalistu?
Mám oblíbeného fotbalistu!(smích) Zlatan Ibrahimovic je můj vzor. A to né jen kvůli tomu, že jsme oba stejně mladí.(smích)Je důkazem toho, že i starší můžou hrát dobrý fotbal a bodovat.(velký smích)
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Vladislav!A to né jen kvůli dobré partě lidí ale také hlavně kvůli našim fanouškům. Jsou užasní a jezdí s námi na všechny zápasy! Bez nich by to ani nešlo.
Jaké máš koníčky?
Koníčků mám strašně moc.(smích)Motorky, fotbal, tenis, nohejbal, šipky, bowling, posezení s kamarády u piva a teď hlavně moji dvouletou dceru.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Mám rád filmy s válečnou tématikou.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Tatarák, pivo a rum.(smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.