Jednu penaltu dal, druhou ne. Přesto šel uničovský Ambrozek v dalším kole znovu

V pátém kole  MSFL se stal hráčem kola uničovský ofenzivní střední záložník Jan Ambrozek, který prošel mládeží Sigmy Olomouc a má za sebou také zkušenost z druhé ligy, kterou si zahrál za Znojmo. V pátém kole pomohl Uničovu skolit béčko Sigmy Olomouc. Dal gól z penalty a dvě minuty před koncem rozehranou standardkou přihrál na rozhodující branku. Mezitím ale ještě komicky dokázal zahodit druhý pokutový kop, když při jeho exekuci podklouzl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte váš start do soutěže?
Start do soutěže nám vyšel jak výkonnostně tak i bodově, za což jsme rádi a budeme se snažit na to navázat v dalších zápasech .
Co vám chybělo k tomu, abyste měli plný počet bodů?
Bohužel se nám nepodařilo dovést do vítězného konce domácí utkání s Velkým Meziříčím, kde jsme měli spoustu šancí a dostali jsme gól po naší zbytečné chybě.
Jak se vám hrálo proti vašemu mateřskému klubu Sigmě Olomouc?
V každém zápase proti mateřskému klubu je nervozita větší, ale jakmile zápas začne, tak ho beru jako jakýkoliv jiný.
Jak byste popsal tu neproměněnou penaltu? Nedobírali si vás spoluhráči v šatně?
Při kopu mi to podklouzlo a skončilo to pro mě nešťastnou, ale pro ostatní úsměvnou situací... Díky tomu, že jsme vyhráli, tak si z toho spolupráci samozřejmě srandu udělali, než kdybychom prohráli a byli na mě naštvaní.
Nebál jste se jít hned v dalším duelu kopat penaltu znovu?
Díky tomu, že máme velice kvalitní tým a skvělou partu, tak jsou naše cíle nejvyšší.
Jaké jsou cíle Uničova v letošní sezoně?
Chtěl bych Uničovu pomoci k co nejlepším výsledkům, ale pokud by přišla nabídka z vyšší soutěže, tak bych o ni minimálně přemýšlel.
V letošní sezoně se vám osobně celkem daří, nepřemýšlíte o přesunu do vyšší soutěže?
i přesto, že jsem v minulém zápase druhou penaltu neproměnil, tak jsem si na ni dnes věřil a penaltu jsem bezpečně proměnil.
Jak hodnotíte váš zatím poslední zápas na hřišti béčka Baníku?
Ve vloženém zápase s béčkem Baníku, posíleným o několik hráčů z A týmu, se nám vůbec nepodařil první poločas, ale i přesto jsme se ve druhém poločase semkli, dostali Baník pod tak a odvezli si velice cenný bod.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.