Jsem přesvědčený, že trenéři sestavili velkou fotbalovou kvalitu, říká hráč třetího kola David Miškovský

Svými hlasy jste rozhodli o tom, že vítězným hráčem sestavy třetího kola se stal David Miškovský z Dobrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ještě minulý rok hrála Dobrovice třetí fotbalovou ligu a skončila osmá, avšak skončil hlavní sponzor a rozhodli jste se jít hrát níže. Proč ale až o dvě třídy?
Hlavním důvodem byla ekonomická stránka. Roční rozpočet se snížil na 1/10 toho loňského a přeci jen divize je z tohoto pohledu daleko náročnější než KP.
Jak moc se změnil kádr, kolik hráčů přišlo a naopak odešlo?
To byla další zásadní věc k řešení, z třetiligového kádru nás zůstalo pět hráčů. jsme rádi, že zůstala základní osa hráčů, kteří rozdávali radost v "B" mužstvu. A v neposlední řadě se vrátili kluci, kteří svůj fotbalový život s Dobrovicí v minulosti již spojili.
Jaká byla reakce fanoušků, když jste dobrovolně příhlásili Ondrášovka KP?
Reakce byly víceméně pozitivní. Myslím, že naším fanouškům asi úplně nezáleží na soutěži a budou nás podporovat jak v ČFL, tak kdekoli jinde.
Jsou za námi tři kola a tabulka vypadá nesmírně vyrovnaně. Očekáváš, že se bude bojovat o prvenství až úplně do posledního kola?
Tak to netuším. Jsou odehrána právě jen tři kola a předpovídat něco takhle brzy je velmi těžké.
Tvůj tip na celkového vítěze?
Jak říkám, těžko odhadovat. Týmy a jejich kvalitu neznám. Snad jen ty, s kterými jsme již hráli a Poříčí na mne působilo velice dobrým fotbalovým dojmem.
Cíle Dobrovice jsou pro tuto sezónu jaké?
Abych pravdu řekl, pořádně jsme nevěděli, do čeho jdeme. Jen jsme se chtěli vyhnout starostem o sestup. Chceme se naší hrou bavit a přehrávat soupeře fotbalovostí. na co to bude stačit, uvidíme po konci soutěže. Za kádr, který tu máme vděčíme trenérům p. Klainovi a p. Novákovi. Po odhlášení třetí ligy to vzali na svá bedra a jsem přesvědčený, že sestavili v mých očích super partu a velkou fotbalovou kvalitu.
Včerejší los Ligy mistrů přinesl Slavii Praha atraktivní soupeře v podobě skupiny smrti s Barcelonou, Dortmundem a Interem Milan. Co na tento los říkáš?
Los je to každopádně zajímavý (smích). V kabině je sešívek na můj vkus až přespříliš (smích), já jsem kovaný Sparťan. Samozřejmě jsme to řešili.
Bude hrát Slavia poháry i na jaře?
Můj názor ačkoliv se mi to neříká úplně lehce je, že Slavia je zcela jinde než zbytek ligy a už dokázala, že může být konkurence schopná i v Evropě a já jí věřím, že bude minimálně do posledních zápasů základní skupiny ve hře o poháry.
Tvůj oblíbený tým a hráč?
Je to ACS a Gaizka Mendieta.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.