Žádné cíle co se postupových ambicí nemáme, říká Aleš Sobotka

Vítězem hlasovací ankety Hráč kola se stal Aleš Sobotka z Rapotic B, který svým výkonem pomohl svému týmu k vítězství na půdě Koutů B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Aleši , gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci. Před zápasem jsem se trošku bál o výsledek jednak to, že jsme více méně jeli v 11 lidech ( pozdější náhradník přijel později ) a jednak i z "kvality" místního hřiště které je asi nejhorší v rámci naší skupiny. Jinak i díky tomu, že jsme dali jako první gól což nám hodně pomohlo si myslím, že jsme až na 90 minutu kdy jsme dostali gól na 1:4 z pohledu soupeře utkání zvládli velmi dobře.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Asi mi nepřísluší se hodnotit, ale když už se ptáš, tak si myslím, že utkání se mi povedlo. V prvním poločase jsem spoluhráče podržel jedním zákrokem z hranice vápna a nějaké včasné vyběhnutí mimo pokutové území a v druhém poločase měli domácí nebezpečné standartní situace kolem pokutového území. Každopádně velký dík patří minimálně celé obranné čtyřce která se oproti loňsku viditelně zlepšila a nedostáváme tolik gólů.
Co očekáváš od nové sezóny a na jakých místech tabulky se budete chtít pohybovat ?
Samozřejmě chceme vyhrát každý zápas, takže pokud se budeme pohybovat na špici tabulky budeme spokojeni. Žádné cíle co se postupových ambicí nemáme.
Nyní vás čeká zápas s Radoticemi . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Soupeř má jen jeden bod, takže jiný cíl než tři body brát nemůžeme, ale z naší zkušenosti víme, že nic lehkého to nebude protože proti tabulkově " slabším" soupeřům se nám hraje hůře.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu jsem se přivedl tak nějak sám osobně. Můj tehdejší největší kamarád hrál fotbal a já se cca. v 9 letech přidal na naše hřiště a už jsem tam zůstal. Bylo nás hodně kluků, ale žádný brankář, tak co si pamatuji snad ve třetím zápase jsem vlezl do branky a už tam zůstal napořád. Začínal jsem a celé žáčky jsem hrál na okresní úrovní na bolestivém škvárovém hřišti u nás v Oslavanech. Dorosteneckou a mužskou krajskou kategorii jsem prožil v Ivančicích, kde asi z hlediska kvality hráčů a zázemí byla nejlepší štací, dále jsem pak už působil v Mohelně, Mělčanech a asi 7 let jsem již v Rapoticích kde to pravděpodobně dohraji
Máš oblíbeného fotbalistu?
Vyloženě oblíbeného fotbalistu jsem nikdy neměl, vždy jich bylo více a i když jsem brankář, tak jsem měl oblíbené hráče i brankáře.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
V České republice mi byla vždy nejblíže Slavie, ale když hráli mí kamarádi v nějakých prvoligových klubech tak jsem fandil i jejich klubům namátkou Bohemians, Zbrojovka Brno. Ze zahraničních klubů vítězí pro mě Bayern Mnichov
Jaké máš koníčky?
Bohužel a možná bohudík díky zaměstnání není úplně čas na koníčky, takže pokud pominu fotbal tak jakýkoliv sport ať už pasivně či aktivně a dále pak určitě cestování a jízda autem, kde si umím odpočinout.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Poslední dobou se mi líbí skandinávské filmy ať už filmy jako takové nebo seriály s detektivní zápletkou. Z českých mám rád komedie, jasně vede klasika Dědictví s Bolkem Polívkou.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Oblíbené jídlo jsou asi těstoviny s mořskými plody a sushi. Z pití bych vybral belgické pivo Hoegaarden, které je pro mě nejlepší na světě( úsměv) ( doufám, že neurazím nikoho z Čechů (smích ). No a dále pak minerálka.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.