Hráli jsme jak troubelíni, hodnotí první zápas Matouš Kouba z Hraničáře Malonty

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Matouš Kouba. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte první zápas?
První zápas nám nevyšel tak, jak bychom si přáli, něco nám tréňa před zápasem řekne a my pak děláme přesný opak. Nevím proč, ale pokaždé nám první zápas nevyjde. Žádný výmluvy nehledám, hráli jsme jak troubelíni, co hrají poprvé.
Holubov je nováčkem soutěže. Překvapil něčím?
Holubov nás rozhodně překvapil. Čekali jsme jednoduchý zápas, ale od začátku nás napadali a byli všude dřív, my jsme na menším hřišti nemohli dostat balón na kopačky a určovat tak tempo hry, což nám nevyhovuje. Pak sice jenom nakopávali a čekali, jak si s tím rychlí útočníci poradí a vyplatilo se jim to, hráli opravdu dobře.
Jak byste popsal Vaše vyrovnání last minute?
Radost z branky jsem měl jen proto, že přišla právě v poslední minutě a že jsem alespoň trochu odčinil gól, který jsme dostali na 2:1, ten jde zamnou, jenom jsem čuměl jak v divadle.
Z pozice beka asi moc gólů nedáváte, jak jste si to užil?
Je pravda, že gólů už moc nedávám a když jo, tak jsou to ty, které nikoho nezajímají, jako na 9:0 a tak. Dřív jsem dával alespoň z penalt, ale teď když se k ní hrnu, tak se půlka drží za hlavu a vůbec mi nevěří, takže ani tu už si nekopnu. Myslím, že tohle byl můj jediný gól za sezónu .
Jaký je v Malontech cíl pro tuto sezónu?
Žádný konkrétní cíl jsme si nedali, chceme jen prostě bavit lidi, kteří se přijdou podívat a musím říct, že jich je opravdu spousta. Samozřejmě v hlavě máme trochu to, že jsme loni skončili druzí, ale myslím, že bychom měli jít zápas od zápasu, hrát útočný fotbal a uvidíme, co se stane na konci, spadnout nikam nemůžeme, takže je to v pohodě.
Jakému týmu fandíte?
Manchester. Nebudu říkat jaký, všichni, kteří trochu rozumí fotbalu, ví, že v Manchesteru je jenom jeden tým.
Jak hodnotíte české kluby v pohárové Evropě?
Táta je Plzeňák, tak jsem sledoval Plzeň, bylo mi jí líto, ale to je fotbal. Doufám, že Slavie postoupí do Ligy Mistrů a neudělá ostudu.
Co očekáváte od příštího zápasu s Větřním?
Nebudu lhát, musíme získat tři body a naši útočníci už by mohli začít dávat góly, doma musíme vyhrát každý zápas i fanoušci to očekávají.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.