Na Chrudim si v poháru troufám, říká hráč kola Martin Ježek z týmu FK Přepeře

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Martin Ježek hrající za Přepeře. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jako střídající hráč jste zaznamenal během půl hodinu žlutou kartu i gól. Jak tyto situace vypadaly?
Nejprve bych chtěl poděkovat všem, co mi poslali hlas. Co se týče žluté karty tak se to seběhlo tak, že jsem dostal dlouhý balon, který jsem si pokryl před obráncem, který mě dle mého názoru fauloval, ale rozhodčího píšťalka zůstala němá. O balon jsem přišel, tak jsem chtěl hru přerušit, aby hosté nezaútočili a vysloužil jsem si za to žlutý kartónek (smích). Gólu předcházel centr ze strany od Vojty Novotného, kde v pokutovém území šel do souboje s hostujícím brankařem náš Honza Díl. Brankaři míč vyklouzl mezi prsty, já jsem zrovna dobíhal, tak stačilo přejít do sprintu a prostrčit mu ho mezi nohama, oběhnout a dopravit za brankovou čáru. Tento scénář mi předpověděl i můj první fotbalový trenér pan Lábek, trenér, u kterého jsem začal dělat první fotbalové krůčky a tímto mu chci i poděkovat. Den před utkáním mi říkal, že se na nás jede poprvé do Přepeř podívat, takže ode mě chce vidět, žlutou kartu a minimálně jeden gól. Tak jsem rád, že jsem mu to splnil (smích).
Branku jste vstřelil i v minulém kole. Vyhovuje Vám pozice žolíka?
Vyhovuje i nevyhovuje. Každý hráč by chtěl hrát od začátku, tak i já nejsem výjimka. Na druhou stranu, v poslední době jsem si prošel hodně zraněními, takže jsem rád, že si mohu v ČFL vůbec zahrát. Z toho plyne, že momentálně mi tato pozice vyhovuje. Nehledě na to, že na mém postu mám zkušeného Kubu Synka, kterému to taky střílí. Takže se můžeme prostřídávat.
Jaké máte v Přepeřích cíle?
Cíle jsou jasné udržet se v ČFL a zkusit přejít v poháru přes Chrudim a přilákat pro fanoušky, na náš fotbalový stadion v Přepeřích, nějaký tým z první ligy.
Jak často trénujete?
V přípravě jsme trénovali čtyřikrát týdně plus víkend zápas. Teď v sezoně to je třikrát za týden. Všichni z nás máme zaměstnání, takže si myslím, že třikrát týdně je optimální.
Jaká je atmosféra v kabině?
Nálada v kabině je dobrá a jsme připraveni bojovat v každém zápase o body.
Kdy a kde jste s fotbalem začínal a jak se vyvíjela Vaše kariéra?
S fotbalem jsem začínal v Turnově, kde jsem si zahrát v A týmu divizi. Pak jsem byl v týmu SK Semily, z kterého jsem odešel do nižší soutěže do Německa. Tam to nebylo dle představ, tak jsem se vrátil zpět do Čech, kde o mě projevil znovu zájem trenér Procházka ze Semil. Tak jsem se vrátil tam a vykopali jsme divizi. V té sezoně jsem se stal kmenovým hráčem Přepeř, ale dále jsem sezonu hostoval v Semilech. Od 1.A třídy v roce 2016 hraji za FK Přepeře, kde jsme se přes postupy každý rok dostali až do ČFL
Hattrickem jste v první kole MOL Cup sestřelil Dvůr Králové. Troufáte si i na Chrudim, která hraje 2. ligu?
Chrudimi máme co vracet, takže, ano troufám (smích). Minulý rok jsme s nimi hráli v Mol cupu a bohužel jsme prohráli 2:4.
Co čekáte od dalšího zápasu v Hradci Králové?
Osobně čekám mladé, běhavé a dobře technicky vybavené mužstvo! Jedeme do Hradce odehrát dobré utkání a přivézt cenné body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.