Petr KLÍMA: ... náš cíl je, hlavně fotbalem bavit sebe i naše super fanoušky

Po úvodním kole OP Českobudějovicka, které se odehrálo minulý víkend jste z nominace na Sestavu kola svými hlasy dopomohli k celkovému prvenství hráči v dresu SK Jankov "B". Vítězem se stal Petr KLÍMA, jenž se v sobotním derby s týmem Žabovřesk proměnil ve dvorního nahrávače a ve finálním součtu si připsal 3 gólové asistence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ještě jednou gratuluji k vítězství v anketě o Hráče kola. Věděl si o své nominaci?
Děkuji, ano viděl jsem odkaz na jankovském facebooku, ale ani jsem ho nerozklikl. Nevěděl jsem, že jde o soutěž či anketu.
Sleduješ naše stránky a zapojuješ se případně aktivně do takových anket? :-)
Upřímně ne, ale kluci z týmu zřejmě ano, proto jsem asi vyhrál tuto anketu. ( Myslím si ale, že jim spíše jde o naplnění hráčské kasy nebo ledničky, proto mi posílali hlasy :-D )
Co Tvá fotbalová kariéra?
Paradoxně jsem s fotbalem začínal v Žabovřeskách asi v sedmi letech ( Hráče kola jsem získal zrovna v zápase proti “svým” ). Poté v žácích jsem chvilku nakoukl i do Dynama a taky SKP. V dorostu jsem se pak vrátil zpět do Žabovřesk, které v tu dobu byli spojené s Jankovem. Potom kolem 18-ti jsem začal hrát i za A tým, který v tu dobu hrál divizi.
Jsi klasický záložník nebo je Ti jiný post bližší? :-)
Od malička jsem spíše hrál v útoku, ale více méně jsem prošel skoro všechny posty kromě gólmana. Nejvíce mi ale asi sedí levá záloha, na které hraji nejčastěji.
Máš nějaký fotbalový vzor a oblíbené mužstvo? :-)
Býval to Ronaldinho nebo nyní Messi, takže je jasné, že můj oblíbený tým je Barcelona.
Jaké jste si v Jankově dali pro letošní sezónu cíle? :-)
Jelikož v Jankově hraji spíše za áčko, tak vím, že vedení chce umístění do 5. místa. Předně si ale myslím, že náš cíl je, hlavně fotbalem bavit sebe i naše super fanoušky. Béčko se minimálně bude chtít udržet v soutěži.
Máš i Ty nějakou svoji individuální metu? :-)
V mém věku již nemám nějaké osobní ambice. Hraji fotbal, abych se udržel v nějaké fyzické kondici, protože mě to baví a proto, že máme v týmu skvělou partu. Přál bych si ale ještě jednou vyhrát s Jankovem Krajský přebor.
I když hraješ fotbal pro zábavu a udržení si fyzické kondice, vybavíš si nějaký Tvůj největší individuální úspěch v kariéře? Berme v potaz mužskou kategorii. :-)
Soutěžní úspěch ani ne. Dlouhodobě jsem žil v zahraničí a hodně cestoval, tak jsem měl možnost si zahrát s mnoha skvělými hráči různých národností i obyčejnými lidmi ve všech koutech světa. Spíše jde o nezapomenutelné zážitky než o nějaké úspěchy.
Podělíš se s námi alespoň o jeden nezapomenutelný zážitek spojený s fotbalem? :-)
Tak je toho hodně, ale mohl bych třeba vyzdvihnout, že asi před rokem jsem měl šanci prohodit pár slov s fotbalovou ikonou Sergiem Agüerem.
Kdyby se objevila nějaká nabídka z jiného týmu třeba i z toho KP, uvažoval by si o změně dresu? :-)
Určitě ne :-D
A také dostaneš svůj prostor, jako Tvoji předchůdci. Pokud tedy chceš, můžeš na závěr komukoli něco vzkázat :-)
Tak rád bych se touto cestou omluvil klukům i fanouškům ze Žabovřesk za to, že jsem je porazil s jiným týmem. Ale také jim chci vzkázat, že se tam nakonec stejně jednou vrátím hrát. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.