Pavel Bartoněk vyhrál další hlasování o hráče kola a do Jívoví jede pro vítězství.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji vám k další výhře v hlasování o hráče, co tomu říkáte?
Děkuji za znovuzvolení hráčem kola. Nejspíš se o to zasloužili spoluhráči a pár fanoušků. Zavedené "pravidlo", že hráč kola donese občerstvení je velká motivace pro hlasování(smích). Potěšilo mě to, přítelkyni už méně, protože ona je ten, kdo peče.
Jak se vám hrálo v Bobrové, popíšete nám vaše góly?
Zápas v Bobrové byl pro mě první soutěžní zápas podzimu. Proto jsem se na něj těšil a jsem rád, že nám to takhle vyšlo. Výhra v Bobrové je pro nás cenný skalp. Vím, že jim chybělo pár klíčových hráčů. I tak jsou to tři body z venku pro nás a to se počítá. Dal jsem dva góly. První hlavou, což je pro mě o to cennější, že to není moje klasické zakončení. A druhá branka byla poslední v zápase, pojišťovací gól, a tak jsem si dovolil trefit centrovaný míč "z první". Vyšlo to perfektně k tyči a vysloužil jsem si za něj i nějaké pochvaly.
Zápas skončil jasným vítězstvím, čekal jste to?
Zápas se hrál ve velmi teplém počasí a byl hodně náročný. Důležité bylo, že jsme vyrovnali ještě v první půli. Druhý poločas jsme pak jen zvyšovali náskok. Samozřejmě to nebylo tak jednostranné. Myslím, že někteří hráči Bobrové byli dokonce fyzicky lepší a měli jsme co dělat s nimi držet krok. Bohužel pro ně neměli tu potřebnou kvalitu v útoku, aby s výsledkem něco udělali.
Co očekáváte od příštího zápasu v Jívoví?
Další zápas jedeme opět na cizí hřiště, a sice do Jívoví. Bude opět teplo a místní hřiště nemá moc vyřešené zavlažování. Proto čekám fyzicky těžké utkání na tvrdém povrchu. Už teď se netěším na večer, kdy mě bude všechno bolet(smích) Nicméně nemělo by nás moc chybět a proto doufám, že vyhrajeme. Večer si dáme jedno vítězné na kabinách.
Děkuji za rozhovor
Také děkuji

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.