Soutěž bude letos hodně vyrovnaná, myslí si o REBEL 1.A třídě dukovanský Josef Černý

Vítězem hlasovací soutěže se již podruhé v krátkém časovém intervalu stal Josef Černý, který vstřelil vítěznou branku Dukovan proti Budišovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pepo, gratuluji k vítězství v anketě a poprosím tě, abys nám popsal průběh zápasu.
Děkuji, první poločas z naší strany, byl velice dobrý, dobře jsme kombinovali a přehrávali soupeře. Brzo jsme vstřelili pěkný gol Prokeše a to nám pomohlo. Soupeř se v první půlce, téměř jen bránil. Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně a zbytečně jsme se jen bránili. Soupeř nás dostával podtlak a vytvořil si několik šancí. My jsme hrozily jen z brejků a jeden se nám, podařil využít a já vstřelil gól na 2:0. Soupeře jsme zbytečně dostali na koně , když špatnou nahrávku brankáři vystihl hostujicí hráč, který byl potom faulovaný ve vápně a z pokutového kopu dali na 2:1. Soupeř se pak hnal za vyrovnáním a nevyužil pár šancí a zápas nakonec skončil výhrou pro nás 2:1.
Vstřelil jsi vítěznou branku, můžeš ji popsat?
Michal Blatný krásně z pravé strany nacentroval balón do vápna a já hlavičkou překonal hostujícího brankáře.
Jak bys zhodnotil minulou sezónu, kdy jste téměř do posledního kola bojovali o vítězství v soutěži?
Minulá sezóna se nám podařila až moc dobře. Nikdo nečekal, že budeme až do posledního kola bojovat o postup. Bohužel jsme prohráli důležité utkání v Šebkovicích a to bylo podle mě rozhodující
Jaké jsou cíle do této sezóny?
Cíl do této sezóny je držet se ve středu tabulky. Myslím si že tahle sezóna bude hodně vyrovnaná.
Kdo je podle tebe favorit soutěže, kdo by mohl být „černým koněm“ a koho tipuješ na sestup?
Úplně favorita nemám, je tam spousta kvalitních týmu, takže za mě těžké říct kdo to bude. Nechci ani hodnotit kdo bude černým koněm, protože jsou tam týmy, které ani neznám. Z těch týmu, které znám, tak vidím, že se bude na pozici sestupu pohybovat tým Moravce.
Máš nějaký tým, proti kterému hraješ vyloženě nerad?
Žádný tým nemám, akorát kde se mi hraje špatně tak na půdě Moravce, ne kvůli týmu, ale terénu. (smích)
Příští kolo vás čeká utkání v Koutech, které doma minule nečekaně prohrály s Měřínem. Co myslíš, že by na soupeře mohlo platit?
Kouty jsou docela silné dopředu, ale podle mě mají slabiny dozadu. Když budeme jejich obránce presovat a nenecháme je v klidu rozehrát tak si myslím, že tam by mohli mít problémy. Určitě to tam bude těžké, ale myslím si že to zvládneme a odvezeme si 3 body.
Děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí.
Také děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.