V příští sezóně budeme ještě lepší, věří Jiří Brož z béčka Lhoty

Hráčem závěrečného kola městského přeboru jste zvolili Jiřího Brože z béčka Lhoty. To bylo po podzimu hlavním aspirantem na sestup, ale skvělými výkony na jaře se vyšvihlo až do klidného středu tabulky. S Brožem jsme si popovídali nejen o celé sezóně nebo o posledním utkání s rezervou Chotíkova, které svým gólem rozhodl...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Jak chutná, že jste dostal nejvíce hlasů právě Vy?
Samozřejmě je to milé. Je vidět, že se náš pokladník a spol. snažili, aby nám to ještě chutnalo všem. :-)
V zápase, za který jste byl zvolen do sestavy kola a následně vyhrál anketu, jste zvítězili na hřišti chotíkovského béčka 3:2. Jak byste ten zápas s odstupem času zhodnotil?
Byl to poslední zápas sezóny, chtěli jsme potvrdit naše dobré jaro a jít na dokopnou na vítězné vlně. :-) V prvním poločase jsme měli velký počet šancí, ale neproměňovali jsme. Tam jsme měli celý zápas rozhodnout a v klidu to dohrát. Druhá půle byl přesný opak a soupeř dvakrát vyrovnal. Ale nakonec jsme byli ti šťastnější my.
Právě vy jste autorem vítězného gólu. Mohl byste nám Vaši trefu popsat?
Šli jsme po pravém křídle do přečíslení. Martin Bačaver posílal přesný centr na zadní tyč na hlavu Venci Bezdičky, který hlavičkoval a já už to potom jen z bezprostřední blízkosti dorážel hlavou do prázdné brány.
Zatímco podzimní část sezóny vašemu týmu vůbec nevyšla, tak na jaře jste se rozjeli a skončili v klidném středu tabulky. Jste tedy celkově se sezónou spokojeni?
Ano jsme. V příští sezóně budeme ještě lepší!
Kde vidíte hlavní příčiny toho, že jaro bylo od podzimu zcela odlišné?
Na podzim jsme se špatně scházeli a i smolně ztráceli body v zápasech, kde jsme měli plně bodovat. Na jaře pod trenérem Vencou Bezdičkou to byl úplný opak. Začali jsme hrát to, co po nás trenér chce. Hra v obraně byla organizovaná a neprůchodná. Začali jsme se dostávat do šancí a stříleli góly. Hodně nám pomohli i zkušení kluci z áčka.
Už jste stihli dokopnou? A jak jste si ji užili?
Dokopná začala ihned po zápase. Myslím, že jsme se k tomu všichni postavili tak, jak umíme a užili jsme si to. Neděle už byla horší :-)
Když se zaměříme na Vás, tak v kolika letech jste s fotbalem začínal a jakými jste prošel kluby?
Začal jsem poměrně pozdě a je to poznat. :-) Do balonu jsem začal kopat až v 11ti letech asi díky Euru v Anglii. Hrál jsem převážně futsal. Velkej jsem zkusil v Nečtinech a teď jsem druhým rokem tady ve Lhotě.
Máte oblíbené kluby a hráče?
Samozřejmě, každej něčemu/někomu fandí. :-) Viktorka, Arsenal a Bayern. Z hráčů Joshua Kimmich a Michal Ďuriš.
Máte oblíbený hudební žánr či interprety/skupiny?
Trávím spoustu času v autě, poslouchám úplně všechno.
Jaké máte mimo fotbal koníčky?
Sedmiletý syn Sebastian.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.