Jaroslav HRUŠKA II. část: Nebýt mých spoluhráčů, kteří mě pravidelně zásobovali skvělými přihrávkami, tak bych takovou formu nikdy neměl :-)

Hráčem kola se v posledním 26. kole OP Českobudějovicka pro letošní ročník stal Jaroslav HRUŠKA, člen týmu TJ Sokol Neplachov, který si vydařenou jarní částí nakonec vykopal postup do I.B třídy. I tento hráč na tom měl obrovskou zásluhu, vždyť proti podzimním 2 gólům jich na jaře přidal hned dalších 14 a kdyby ročník neskončil, kdo vím, na jakém čísle by se zastavil. Ve 13 jarních zápasech se střelecky prosadil v hned v 9 duelech. Zaslouženě se tak stal již potřetí Hráčem kola v jarní části. Naposledy přispěl minulý víkend 1 brankou a 1 asistencí k porážce konkurenčního týmu ze Zlivi v boji o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k dalšímu prvenství ve výběru Hráče kola :-) Jsi první a zároveň poslední hráč téhle sezóny, kterému se podařilo hlasování ovládnout 3krát. I z pohledu statistik, považuješ tuhle sezónu za Tvoji nejvydařenější? :-)
Všem děkuji za posílání hlasů, moc si toho vážím. Na začátek bych chtěl ještě poděkovat Martinovi Dušáků za jeho slova chvály v předchozím rozhovoru. Sezónu považuji jednoznačně za mojí nejvydařenější v kariéře. Před sezónou jsme měli cíl skončit do pátého místa, postupem času do třetího a nakonec je z toho úžasné druhé a k tomu historický postup do B. třídy. Z pohledu osobních statistik je to stejné, hned v prvním jarním kole jsem chytil životní formu, která mi vydržela do konce sezóny a doufám, že mi vydrží i do té příští.
Zmínil si postup do I.B třídy, je to tedy ve vašem případě i posvěceno vedením a sami hráči jste přijali tuhle výzvu? :-) Spousta týmů z předních příček OP avizovala již před koncem soutěže, že postupovat nechtějí a to ani v případě vítěze z Olešníku B/Temelínu...
Jak jsem říkal v mém předchozím rozhovoru, že I.B třídu bych si s Neplachovem rád zahrál. To se mi splní hned po první sezóně v klubu a moc se na to těším. Pro vesničku, jako je Neplachov, je to historický úspěch. Po sobotním zápase jsme se na dokopný s realizačním týmem i fanoušky shodli, že do toho půjdeme a pokud budeme hrát fotbal jako na jaře, tak se v soutěži určitě neztratíme. Navíc za 14 bude otevřen náš nový svatostánek, který si zaslouží, aby se zde hrála krajská soutěž. :-)
Prozradíš nám, v čem je to kouzlo, že jsi jaro odehrál v takové formě a kolikrát si své protihráče ve výkonnosti i o level převyšoval? :-)
Na podzim jsem se ještě seznamoval se soutěží a když jsem se ocitnul v šanci, tak jsem podle mě zbytečně vymýšlel. To na jaře jsem si z toho nedělal moc hlavu a prostě do toho vždycky praštil a spadlo to tam. Také bylo znát, že jsem se od ledna pravidelně připravoval na půlmaraton, který jsem absolvoval na začátku června, takže jsem měl celkem naběháno a těžil z toho celé jaro. A samozřejmě nebýt mých spoluhráčů, kteří mě pravidelně zásobovali skvělými přihrávkami, tak bych takovou formu nikdy neměl. :-)
Půlmaraton zmiňoval už v minulém rozhovoru Martin Dušák. Byl to Tvůj první individuální závod v tomhle stylu? Navíc si druhý den hrál těžký domácí zápas proti Srubci ( 1 gól ) a týden na to řádil na hřišti v Borovanech, kde si vstřelil 4 branky. Máš také nějaké dno svých fyzických sil? :-)
Ano, byl to můj první běžecký závod a můžu říct, že určitě ne poslední, byl jsem nadšený z organizace a hlavně z atmosféry. Za zmínku stojí i výkon mého spoluhráče Hanze Šveců, který závod běžel se mnou a i on odehrál druhý den těžký zápas se Srubcem. Sice mi říkal, že už to v životě nepoběží, ale on toho taky napovídá :-D.... Druhý den jsem únavu nohou samozřejmě cítil, ale ne tolik, abych zápas nezvládl a jak já pořád říkám, všechno je to v hlavě. Dal jsem kvalitní spánek, dobré jídlo a šel na match. :-)
I přesto, že se sezóna tak náramně vydařila, našel by si přeci jen ve vašem týmu nějaký nedostatek, na čem by se dalo nebo by bylo třeba pro příští sezónu zapracovat? :-)
Určitě to budou útočné rohové kopy, tam se budeme muset v létě zlepšit. Za celou sezónu jsme snad nedali gól z rohu, naopak z toho byl většinou protiútok soupeře. Dále bych úplně neřekl nedostatek, ale budeme se muset vyvarovat zbytečného povídání s rozhodčím, pak se přestaneme soustředit na hru a je to špatně. Ale podle mě jsme se oproti podzimu dost zklidnili a také to bylo na jaře vidět.
Jak si Ty osobně budeš nyní užívat chvilku zaslouženého volna bez fotbalu a letní pauzu? :-)
Ještě uvidím, jestli vyrazím někam do ciziny na dovču, ale jinak neplánuji nic extra. Volný čas budu trávit s kamarády tady ve Veselí nad Lužnicí a v okolí, občas si půjdu zaběhat a najdu si čas na odpočinek u vody. Jinak bez toho fotbalu nebudu ani týden a vůbec mi to nevadí, každý pátek budeme mít dobrovolný trénink až do začátku letní přípravy, kterou zahájíme v půlce července. Navíc teď začnou klasické malé fotbálky, kterých se s klukama pravidelně účastníme.
V Sestavě roku bude váš tým reprezentovat jako hlavní zástupce Pavel Dušák.. Co by si nám o něm napsal a budete se snažit i v tomto směru zakončit sezónu úspěšně a dovést hlasování k vítěznému konci? :-)
Pavlík je náš kapitán a jistota v zadních řadách. Spolu s Hanzem Láníků vytvořili za mě nejlepší stoperskou dvojici v OP, což potvrzuje i to, že jsme měli nejlepší obranu v soutěži. Proti Pavlíkovi bych nechtěl nikdy hrát, je to nejnepříjemnější obránce, kterého znám. :-D Jsem moc rád, že jsem s ním v týmu a doufám, že ještě pár sezón odehraje, protože na to, kolik mu je let, tak má neskutečnou fyzičku a předvádí stabilně celou sezónu kvalitní výkony. Samozřejmě budeme hlasovat, ať to všechno zakončíme vítězně.
Když nyní opomeneme Tvé neplachovské mužstvo, myslíš že by si z ostatních týmů dokázal vybrat 3 hráče, kteří by si podle Tebe zasloužili titul Hráče sezóny? :-)
Těžko říct, protože se všemi týmy jsem hrál v téhle sezóně poprvé, ale když to vezmu v zápasech s námi, tak bych asi někoho dokázal vybrat. Z Olešníku B vybírám Zdendu Vařáka, proti němu se mi hrálo asi nejhůř, je důrazný, rychlý a má i přehled v rozehrávce. Dále můj bývalý spoluhráč Jiří Weinreb z Lokády, má dechberoucí techniku a skvělý přehled ve hře, podle mě jeden z nejlepších hráčů v OP. A třetího hráče vyberu z Borovan Aleše Piláta, v Borovanech jsme sice vyhráli 1:6, ale domácí se prezentovali kombinačním fotbalem a právě Aleš byl hlavní strůjce a dirigent.
V posledních kolech nejen u vás v OP, ale i křížem krážem dalšími soutěžemi byli hodně propírány výkony rozhodčích... Jaký je Tvůj všeobecný názor a pak konkrétně co říkáš na incident na hřišti v Borovanech, o čemž se na stránkách fotbalunas.cz také pár článků napsalo?
Všude se říká, že rozhodčí prostě nejsou a podle mě ani jen tak nebudou. Sám mám takovou menší zkušenost, kdysi jsem zkusil kurz na rozhodčího, jenže jsem odjel na měsíc studovat do Číny. Když jsem se vrátil, tak mi bylo řečeno, že už to nemá cenu, když jsem vynechal dva kurzy... Je to směšný ale i smutný, teď už vím, že tam v životě nepůjdu... Je jasný, že to sudí nemají snadné a každý dělá chyby, ale občas mi přijde, že těm chybám jdou úmyslně naproti. :-) V Borovanech jsem nebyl, tak nemůžu soudit, ale jak jsem už řekl... Občas tomu jdou sami rozhodčí naproti.
Je někdo, kdo ve Tvém blízkém okolí kromě spoluhráčů sleduje Tvé individuální i týmové úspěchy a podporuje Tě na té sportovní cestě? A klidně můžeš těmto lidem něco vzkázat :-)
Ano, lidí je spousta. Podporuje mě celá rodina, pravidelně všichni jezdí na domácí zápasy, kde nesledují jenom mě, ale i staršího bráchu, který brousí naši pravou lajnu. :-D Dost často mi píší bývalý spoluhráči, nebo klucí ze školy. Chtěl bych jim všem poděkovat za podporu a za všechny ty hlasy, které mi po celou sezónu posílali. :-)
Vzhledem k tomu, že v téhle soutěži je to náš poslední rozhovor a to minimálně na rok, chtěl bych Tobě a týmu Neplachova v zastoupení Lukášem Blažkem poděkovat za vzornou spolupráci v průběhu celé sezóny. Dále pak vám přeji, ať se v I.B třídě jako nováčci neztratíte a potrápíte i favority a jak už si sám nadhodil, ať Tvá jarní forma se přenese do dalšího ročníku, trápíš soupeřovi hráče a hlavně brankáře :-) Moc děkuji za Tvůj čas a další super rozhovor ;-)
Také děkuji za spolupráci a přeji tobě i celému webu mnoho úspěchů do dalších sezón. :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.