Poslední kolo Poutník ligy vyšlo Slovanu jak na hřišti, tak i v sestavě kola

Vůbec posledním hráčem kola v Poutník lize pro sezónu 2018/2019 se stal Jarda Houser, hráč Kamenice nad Lipou. Jeho přítomnost na hřišti ve Speřicích se ukázala být naprosto zásadní, jelikož jeho dva góly rozhodly o tom, že z pátečního střetnutí na soupeřově svatostánku, si všechny tři body odvezl s sebou domů Slovan, který si i díky tomu pojistil umístění v horní polovině tabulky. Co na počínání "Žab" v soutěži sám hráč říká, ale i další zajímavosti, se dozvíte v článku níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Jardo. Ze všeho nejdříve ti musím pogratulovat k vítězství v poslední sestavě kola ročníku 2018/2019, která dle výsledků patřila výhradně Kamenici nad Lipou, prvenství jsi však nakonec získal díky podpoře spoluhráčů a fanoušků ty. Sledoval jsi vývoj hlasování, kde o prvenství reálně usilovali až čtyři hráči a mimo jiného do souboje o titul poslalo právě tebe a Luboše Nováka, tedy tvého spoluhráče ze Slovanu?
Děkuji, vývoj hlasování jsem nesledoval, až potom jsem se podíval na konečné výsledky.
Utkání ve Speřicích, které se nezvykle odehrálo již v pátek v podvečer jste zvládli na výbornou. Zásadní roli v tom sehrály i tvoje dva góly na 02:, resp. 0:3, na které už domácí nedokázali najít adekvátní odpověď a v závěru pouze korigovali. Čím bylo jiné odehrát poslední utkání sezóny v pátek a jak celý zápas probíhal z tvého pohledu?
Já si nemyslím, že to bylo v něčem speciální, akorát nám moc nepřálo počasí, bylo velké horko. Zápas jsme až na nějaké momenty zvládli docela s přehledem podle mě. A hlavně jsme proměnili šance, do kterých jsme se dostali, to byl asi základní úspěch k vítězství.
Nyní, když už je sezóna ukončena, je finální sedmé místo v Poutník lize z tvojí strany bráno jako úspěšné?
Z mé strany je to velké zklamání, ale jestli se nezmění přístup některých hráčů, tak příští sezonu nemáme šanci bojovat o přední příčky.
Naplnili se tvé předsezónní prognózy, nebo naše soutěž opět nezklamala a na předních i spodních příčkách se umístily zcela jiné celky, jež jsi očekával?
Až na Žirovnici, která skončila na 3 místě, tak mě to tenhle rok nepřekvapilo.
Po celou svou fotbalovou kariéru nastupuješ výhradně v barvách TJ Slovanu. Neměl jsi nikdy chuť přestoupit, či vyzkoušet i jiné angažmá?
Tak nějaké nabídky na přestup tam byly, ale my jsme tady už od přípravek měli dobrou partu, tak nebyl důvod někam přestoupit.
Když jsi pře lety začínal s fotbalem, přivedli tě k němu tvoji rodiče, nebo tvou cestu na fotbalová hřiště odstartoval někdo jiný?
Ano k fotbalu mě přivedli moje rodiče, když mi bylo 7 let.
Co plánuješ na léto? Dáš si od fotbalu alespoň na chvíli pauzu, nebo i v tomto období budeš vyhledávat herní vytížení?
Určitě si dám teď od fotbalu pauzu, ale občas si zajdu zaběhat, abych úplně z toho nevypadl.
Jakému fotbalovému klubu fandíš nejvíce a kdo je tvým největším sportovním vzorem?
Fandím Manchester City a mým vzorem je V.Kompany.
Věnuješ se výhradně fotbalu, nebo máš i jiné koníčky, jenž ve tvém volném čase zaujímají své místo?
Převážně se věnuji jenom fotbalu, ale občas si zajdu zahrát tenis, beach volejbal a samozřejmě s kluky z týmu občas zajdeme na jedno.
Děkuju ti za rozhovor, přeju hodně štěstí na fotbalových trávnících a zase někdy, čau.
Já ti taky děkuji, měj se.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.