Nebyli jsme první, ale se sezónou panuje spokojenost, říká Jan Sláma

Jan Sláma se spolu s Františkem Machovským podílel čtyřmi góly na devastaci Olešné. Tvůrce hředelské hry opět předvedl dobrý výkon, který mu nyní vynesl ocenění hráče kola. Rozhovor s kapitánem FKH nyní na našem webu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak bys hodnotil uplynulou sezónu? Panuje ve Hředlích spokojenost?
Uplynulou sezónu hodnotíme všichni velice kladně. Vstřelili jsme neuvěřitelných 120 branek a první příčka nám utekla pouze o bod. Takže na Traverze panuje spokojenost.
Bylo cílem postoupit do I.B třídy? Co k tomuto kroku chybělo?
Určitě nebylo úplně cílem postoupit do I.B třídy, ale vyhrát okres by pro nás bylo úžasné! Bohužel nám to uteklo o jeden bod, který jsme měli někde uhrát! Prohráli jsme si to my, nikdo jiný.
Na okrese máte jeden z nejkvalitnějších kádrů. Bude na programu dne přes léto příchod posil nebo zůstane kádr neměnný?
Jestli se přivedou nějaké posily či si někdo chce jít zkusit vyšší soutěž, to netuším, ale co jsem se bavil s kluky, tak nikdo nikam odcházet nechce. Všichni jsou ve Hředlích spokojení. A jestli manager přivede nějaké posily, to se necháme překvapit.
Ví se naopak o někom, kdo chce odejít?
Že by někdo oznámil odchod, to určitě ne. Ale věřím, že někteří dostali nabídky do vyšších soutěží.
Zápas s Olešnou byl milníkem v její historii. Jak se zrodila tak vysoká a nevšední výhra?
Jak nám, tak Olešné, chybělo pár kluků ze sestavy. My dali hodně brzkou branku a od toho se odvíjelo celé utkání. Kluci chtěli hrát a bylo vidět, že je to baví. Výsledek mohl být ještě vyšší, ale domácí Fiedler naše útočníky vychytal.
V zápasech se ti daří, dostal ses z nepříjemného zranění. Máš nějake nabídky do vyšší soutěže?
Odehrál jsem první sezónu po zranění a cítím se skvěle. Ano, už jsem pár nabídek dostal, zatím si však nad tím hlavu nelámu.
Pokud by nějaká taková přišla, dle čeho by ses rozhodoval?
Je to těžké rozhodování, každý by si chtěl zkusit zahrát vyšší soutěž. I tak je těžké opouštět Traverzu! Je tam super parta, s některými kluky jsem vyrůstal od malička, takže je to složité, ale uvidíme.
V jakém stylu probíhala dokopná? Byl někdo, kdo hrubě celý večer nezvládl a skončila pro něj předčasně?
Dokopná byla skvělá, když bych měl takhle někoho jmenovat, tak určitě Martina Cibulku, který za to vzal ve velkém stylu! Druhý den cestou ze hřiště našel v pangejtu například jednu kopačku, boty, nabíječku a jeden chránič. Asi povedená akce.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity, když nejsi zrovna na hřišti?
Jelikož se v létě žením, tak volnočasové aktivity věnujeme s přítelkyní svatbě, a když ne, tak lítáme po výletech nebo chodím s kamarády probírat mužské problémy k pivu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.