ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 29.kolo Divize B, 2018-2019

Hráčem 29. kola se stal David MATYÁŠ z Baníku Souš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jsi viděl zápas proti Nymburku?
"Věděli jsme, že Nymburk bude nepříjemný soupeř, který bude hrát na brejky. Pomohl nám rychlý gól, který nás uklidnil a mohli jsme hrát naši hru. Pak jsme přidali 2. gól a zápas už se spíše dohrával. My jsme chtěli dat co nejvíce gólů kvůli našim fanouškům, to se myslím povedlo i herně."
Dal jsi dva góly, jsi spokojený s výkonem?
"Dva góly jsem snad ještě v jednom zápase nedal. Já vlastně když dam gól, tak pro mě to je svátek (smích). Takže já jsem si tenhle zápas užíval i ty góly. Herně si myslím, že se mi taky dařilo. Škoda jen, že jsem nemohl dohrát celý zápas. Už dlouhodobě mám problémy s kotníkem a v tom zápase se mi to zase obnovilo."
Jak bys zhodnotil sezónu v týmového pohledu?
"Pro tým tahle sezóna byla nejlepší i historicky pro Souš. Udělalo se nejvíc bodů, skončili jsme na krásným 3. místě, takže pro nás sezóna byla úspěšná. Teď to jen pořádně zapít."
Jak se sezóna povedla Tobě?
"Pro mě tahle sezóna byla výjimečná. Jako dřívější bek jsem odehrál celou sezónu ve středu zálohy a užíval jsem si to. Tahle pozice mě začala bavit, občas jsem se trefil, takže já si tuhle sezónu užil. Myslím, že jsme si ji užili celá kabina a celá Souš. Těším se na další sezónu a snad bude zase o něco lepší (smích)."

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.