ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Obránci Mladcové Michalu Blažkovi hodně vadí, že jeho spoluhráč a švagr Michal Kraváček s týmem neabsolvuje pozápasové tiskové konference a sedí již doma v papučích

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, v závěru soutěže se mezi vítězi naší ankety vystřídali hráči Mladcové, čím to asi bude?
Bude to asi mladcovským sazebníkem a neuhasitelnou žízní spoluhráčů. Především pro nejmenované hráče (č.7,č.17,č.10,č.9) a D.Vaňka jsou tzv. třetí poločasy nejoblíbenější fází zápasu. Je třeba naplnit ledničku.Navíc se na kopci kolem fotbalu motá asi 356 současných či bývalých hráčů Mladcové. Takže o hlasy není nouze.
Jak hodnotíš Vaše jarní účinkování v soutěži?
Myslím ,že výsledkově se nám jaro povedlo nad očekávání. Odvrácenou stranou mince je hromadná marodka.Především vážná zranění Ivoše Lošťáka a Honzy Brhela mě hodně mrzí i s ohledem na příští sezónu, která je v jejich případě s velkým otazníkem. Doufám, že se do startu nového ročníku 100% uzdraví aspoň naše útočné duo Honza Chludil s Laďou Bahulíkem a budeme zase okupovat horní příčky tabulky.
Výborně Vám funguje spolupráce s brankářek Petrem Kupkou, jak bys ho ohodnotil?
Při vší úctě ke všem gólmanům v soutěži je Petr jasná jednička. Na hřišti je ho slyšet. Umí si udělat pořádek a nemá problém nás seřvat, když neposloucháme. Všem měří stejně. Je obrovsky spolehlivý (i v běžném životě). Pořád na sobě maká.Díky své pracovitosti drží vysoký standard.S takovým čapákem za zády je radost hrát.
Na hřišti hraješ i se svým švagrem Michalem Kraváčkem, chodíte po zápasech společně domů i z prodloužených pozápasových tiskovek?
Tahle otázka je přihrávkou na smeč. Sice už taky dávno nejsem žádný pařmen, ale osobně rád po zápase posedím se spoluhráči co nejdéle. Kráva ten si odkope to svoje (poslední dobou má formu jako blázen ) přijde do kabiny, zakřičí s námi, řekne nám „zdar příští sobotu" a zatímco ostatní dávají druhé kolečko sauny, tak on už pěkně v papučích sedí doma v křesle a vychutnává svoji oblíbenou elektroniku. Na jeho obranu, když už jednou za čas zůstane, umí pořádně potáhnout šponu.
Myslíš si, že by měla Mladcová vzít postup z druhého místa do 1. A, což může klidně nastat?
Mít o pár let míň a zdravé nohy, byl bych pro. Jelikož se ale momentálně snažím jen přežít každý další zápas a nevím co bude na podzim, tak říkám „já už ne“. Pokud se vedení rozhodne postoupit, rád si kopnu v naší Benfice okres (popř. skončím úplně).
Kde začínala Tvoje fotbalová kariéra a kdo byl u Tvých prvních krůčků?
Začínal jsem ve Zlíně. K fotbalu mě přivedl dědeček. Od prvních krůčků mě sledoval spolu s taťkou. Ten jezdí až na výjimky na všechny moje utkání dlouhých 31 let. Moc to pro mě znamená a patří mu velký dík.
Kterými kluby jsi zatím prošel a jak se Ti líbí na Mladcové?
Tak to byly kluby - FC Zlín, FS Napajedla, FC Vsetín,TJ Sokol Sehradice a FK Mladcová. Na Mladcové jsem spokojený. Rád bych zde vydržel ještě aspoň rok.
Na které spoluhráče a trenéry rád vzpomínáš?
S úctou vzpomínám na pana Bekeskýho. Rád jsem měl i pány Blažeje a Kupku v žácích. V mužích potom ve zlínském béčku pana Zapletala. Hráče psát nebudu, to by bylo na dlouho a nerad bych na někoho zapomněl. Ale jednoho vlastně musím. David Sklenář z FC Fryšták by mi to neodpustil. Snad si spolu ještě zahrajeme.
Myslíš si, že Váš snajpr Jirka Jaroš už konečně ukončí kariéru?
Jsem přesvědčen, že NE. Proč by to taky dělal? Sice už si v zápasech áčka ukrajuje menší porce minut, ale o to víc pak přijde na hřiště hladový. Ve vápně je stále nebezpečný. Naposled mu stačilo 5 minut na statistiku 0+1 . Na to ho tu máme. Nedokážu si představit kabinu bez Dugarryho! Kdo by nám tu pak na kopci vytrvale opakoval, že jsme neschopné jelita, co neumí ani zatáčet.?
Jaké jsou Tvé zájmy, a čím se živíš?
Se synem si užívám fotbalové víkendy, s dcerou zajdu na házenou. V TV sleduji tenis. Rád zajdu s přáteli na kafe. Pracuji ve stavebnictví.
Jak vzpomínáš na své účinkování ve zlínském sálovkářském týmu?
Tenkrát mě to hodně bavilo. Z nejnižší soutěže jsme to vykopali až do té nejvyšší. Velkému fotbalu se to ale nevyrovná.
Myslíš si, že Váš trenér Luděk Lošťák může trénovat např. mužstvo v MSFL?
Lůďa v 5,00 ráno vstává a sedá do Multikáry. Rozveze 35 fůr a na trénink dojede o 5 minut později . Rozhodí dresy a křičí, že musí ještě na Salaš s betonem. Už se nevrátí, jezdí do tmy. Myslím, že by to zvládl, ale prostě nemá vůbec čas...
Jak se Ti líbí náš portál fotbalunas.cz?
Moc se mi líbí, díky Vám za něj

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku