Hráčem kola se stal dvougólový Jan Ambrozek

V předposledním kole MSFL ovládl sestavu kola uničovský Jan Ambrozek, který dal Líšni dva góly. Utkání Uničov - Líšeň skončilo 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíte podzimní část sezony?
Ve druholigovém Znojmě jsem toho neodehrál tolik, kolik jsem si představoval. Jeden zápas jsem zahrál dobře, v dalším jsem byl v poločase na vystřídání.
Co rozhodlo o vašem přesunu do Uničova?
Znojmo se nedohodlo se Sigmou. Nastoupil jsem do zimní přípravy v Olomouci. Vypadalo to, že zůstanu právě tam i na jaře, ale potom se ozval Uničov, za což jsem rád.
V Uničově jste už působil.
Ano. To tady byl trenér Zbyněk Zbořil. Hráli jsme celkem dobrý fotbal, ale bohužel jsme neměli takové výsledky. To platilo i na začátku jara. Hráli jsme dobře, ale nedařilo se nám. Hlavně tedy doma.
Vám se také dlouho střelecky nedařilo.
Ze začátku jsem hrál více zataženě. Takového klasického středního záložníka. Trenér po mě chtěl věci, které mi jsou vlastní. Takže jsem měl na starosti vymýšlet směrem dopředu a být hodně na míči. Potom se zranil náš útočník Aleš Krč a já jsem se posunul na desítku a dostával se více do zakončení. Gólů jsem mohl dát více. Šance jsem na to měl, ale bylo to tak, že mi tam spadla každá druhá.
Jaké máte plány do budoucna?
To ještě nevím. Nevadilo by mi, kdybych zůstal v Uničově. Máme dobrý tým, který má potenciál. Pokud se udrží všichni hráči, tak máme na to hrát o čelo třetí ligy. Měl jsem nabídku z druhé ligy, ale to nedopadlo. Sigma se mi neozvala, takže uvidíme, jak to dopadne.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.