O našem postupu rozhodl dost náš trenér Miloš Pokorný, říká Matěj Hůlka

Vítězem ankety Hráč kola se stal Matěj Hůlka z Koněšína, který svým dobrým výkonem přispěl k výhře svého týmu nad Hrotovicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matěji, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj Radime, děkuji za nominaci. Zápas byl z mého pohledu dost těžký. Nepovledo se nám proměnit několik šancí ve velkém vápně a 2. poločas patřil spíš hostům, náš výkon byl unavený a jsem rád za výhru.
Který tvůj zákrok byl nejvydařenější?
Těžko říct, byl to pro mě zápas jako každý jiný (smích).
Společně s Myslibořicemi máte postup již jistý. Budete chtít v zápase s Šebkovicemi udržet vedoucí pozici a co od zápasu očekáváš?
Určitě chceme vyhrát a uděláme pro to maximum na hřišti. Od zápasu s Šebkovicemi očekávám těžký souboj, Šebkovice předvádějí kvalitní fotbal na III. třídu. No uvidíme
Jak bude vypadat postupová oslava?
Postupová oslava bude vypadat tak, že to pořádně zapijeme a oslavíme. Bude to historický okamžik pro fotbal v Koněšíně.
Co rozhodlo nejvíce o vašem postupu?
O našem postupu rozhodl dost náš trenér Miloš Pokorný, za něj jsem moc rád. Tréninky si chystá poctivě, docházku má pravidelnou a nenechává nás zlenošit nebo odfláknout trénink. Našich herních chyb si dobře všímá a na tréninku je s námi rozebírá. Snažíme se společně zlepšit jako celek a případné herní chyby odstranit.
Jak si byl ty spokojen s uplynulou sezónou?
S uplynulou sezónou jsem docela spokojený, ale stále je na čem pracovat. Kluci makají a to je dobře. Poprvé si zahrajeme (doufám) okresní přebor a to je určitá odměna za tuhle sezónu. Měl jsem spoustu smolných zákroků a zápasů, ale život jede dál a uvidíme jak to s námi bude následující sezónu.
Na kterých příčkách tabulky by jste se chtěli pohybovat?
Vůbec nevím co od postupu očekávat. Soupeře neznám, nikdy jsem okresní přebor nehrál. Byl bych osobně rád kdyby se nám podařilo držet kolem středu tabulky, radši bych hrál trojku obstojně než abych se trápil v okresu. Čas ukáže.
Jak budeš odpočívat přes léto?
Ještě sám nevím, možná bych si zajel na golmanský kemp a potom třeba někam na dovolenou, trochu si odpočinout od fotbalu a práce. Poslední dobou nemám moc čas a chuť na fotbal, těším si až si po sezóně odpočinu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.