Kamenický nástup v závěru sezóny odstartoval David Pelc

Pro Davida Pelce jde o vůbec první vítězství v sestavě kola, což ještě umocňuje důležitost a dopad tohoto hráče na vítězství proti velkému favoritovi z Pelhřimova. Slovanu se podařilo neskórovat, navíc ještě právě díky Davidovi přidal jediný gól utkání a po zásluze zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Davide. Velká granulace k tvému vítězství, které, narovinu, bylo velmi překvapivé. Přítomnost dvou hráčů Lukavce v sestavě kola nenahrávala žádné změně zavedených pořádků, zkrátka o favority bylo postaráno, jelikož v Lukavci pojali letos sestavu kola za jakési své poslání. Náhle jim ale podpora od tvých fanoušků vzala vítr z plachet a velmi cenným titulem se můžeš pochlubit ty. Jaké jsou tvé pocity po vítězství, které se rozhodně lehce nerodilo?
Určitě jsem moc rád, že jsem pomohl našemu týmu k vítězství. Vůbec jsem si nemyslel, že bych mohl dát gól a rozhodnout tak tento zápas. Celý tým do toho dal maximum, takže já jsem velice spokojen.
Stejně jako se lehce nerodila tvá výhra v sestavě kola, tak ničím jednoduchým nebylo ani na domácím hřišti porazit Maraton Pelhřimov, výsledek 1:0 hovoří za vše. Nahlédneme-li do historie, tak opravdu není mnoho týmů, které by proti téhle ofenzivní mašině uhájily navíc ještě čisté konto. Popíšeš nám v krátkosti, jak utkání probíhalo a jaký jsi z něj měl celkový dojem?
Šance na gól jsme už měli v prvním poločase, ale bohužel nám štěstí nepřálo. Druhý poločas se poštěstilo a gól padl. Celkový dojem ze zápasu mám pozitivní, neboť to pro nás mělo pozitivní konec.
Před posledním kolem se Slovan nachází na 7. místě se šancí posunout se ještě o jednu příčku výše před Jiřice a to díky lépe zvládnutým vzájemným utkáním, která v obou případech skončila vaší výhrou. Dá se z pohledu Kamenice nad Lipou tato sezóna označit jako úspěšná, nebo byly před sezónou ambice výše?
Vždycky jsou ambice vyšší a v této sezoně to mohlo být i lepší, ale s naší příčkou jsem spokojen.
TJ Slovan Kamenice nad Lipou. Název jediného klubu, jehož barvy po celou svou dosavadní kariéru oblékáš. Nikdy tě, od chvíle co se věnuješ fotbalu, nelákalo vyzkoušet i jiné angažmá?
Nikdy jsem nechtěl hrát za jiný tým, jsem věrný svému týmu hráčů, našim fanouškům a celkově městu.
Od kolika let se fotbalu věnuješ a kdo byl tím, jenž za tvým prvním příchodem na hřiště stojí?
Fotbal hraji od svých 8 let. Kopat do míče mě už bavilo od školky, a proto jsem se začal věnovat fotbalu. Velká podpora byla určitě od rodiny.
Na jakém postu hraješ nejraději?
Nejlíp se mi hraje na kraji zálohy.
Plánuješ se i během letní pauzy věnovat fotbalu, respektive i jinému sportu, nebo chystáš hlavně odpočinek?
Určitě chystám nějaký ten odpočinek, ale zároveň se budu věnovat i jiným rekreačním sportům.
Jaké další volnočasové záliby máš kromě fotbalu?
Se snoubenkou například jezdíme na In-line bruslích, lezeme ferraty a po horolezecké stěně, jezdíme na kole a užíváme si i horské turistiky. Preferujeme aktivní životní styl.
Kdo je tvým oblíbeným sportovním vzorem a kterému fotbalovému klubu fandíš, když zrovna nehraje TJ Slovan?
Mým vzorem je Lionel Messi a fandím Slavii.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.