Až budu mít na kontě stovku nul, tak pověsím rukavice na hřebík, tvrdí Tomáš Krutský

Šestnáct let stojí mezi tyčemi nučické brány a patří k důležitým hráčům a osobnostem v týmu. Do konce jeho kariéry zvývá posledních sedm čistých kont. A nebo Tomáš Krutský, hráč čtyřiadvacátého kola OP, svůj soukromý plán přeplní?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji. Po delší době jste opět na trůnu. Jaké to jsou pocity?
Máte pravdu, asi po dvou letech. Pocity jsou příjemné. Chci poděkovat všem, co mi poslali hlasy.
Jaký byl zápas v Bečvárech?
Zápas byl těžký už i kvůli teplému počasí. Soupeř nás ničím nepřekvapil, jen nedokážeme udržet koncentraci po celé utkání a vyvarovat se zbytečných chyb, po kterých dostáváme góly. Toto nás trápí celou sezónu. Odhaduji, že to bylo tak dvanáct zbytečných gólů a pod některé jsem se podepsal i já.
Který vás zákrok byl nejdůležitější v samotném utkání?
Myslím si, že nejdůležitější zákrok byl ten na začátku druhého poločasu. To se soupeři podařilo prostrčit balon středem obrany a běžel na mě osamoceně bečvárský útočník (Miroslav Černý, pozn. redakce). V této situaci se snažím vydržet dlouho na nohách a znervóznit soupeře. Střela šla podél levé nohy, což se brankář rozhoduje, jestli to má chytit nohama nebo rukama, nakonec jsem se rozhodl rukama a povedlo se mi to chytit. Kdyby Bečváry dali na 3:1, tak by to pro nás bylo těžké.
Jak probíhaly penalty? Sledujete nějak soupeře při penaltách?
Začínali jsme kopat první. Bohužel se Tomáš Vlasák nepotkal s přesností a překopl branku. Soupeř proměnil. Druhý šel Lukáš Kulhavý a proměnil a mě se povedlo soupeře vychytat. Třetí šel Matěj Chromý, který zvolil razantní střelu po zemi, ale bohužel asi dva metry vedle, což se mu nestává. A tak jsme po třetí sérii prohrávali 2:1. Čtvrtý šel Filip Kubalík a technickou střelou vyrovnal. Soupeř se taky nemýlil. 3:2. Pátý šel Kamil Hurtík a proměnil 3:3. Rozhodnout mohl bečvárský kapitán. Mě se jeho pokus povedlo vyrazit, i když mě to nešťastně trefilo do prsou a chvilku jsem byl "vypnutý". Šestý šel Mára Šulc a s přehledem proměnil a poprvé jsme vedli. Trošku otřesený jsem se postavil k dalšímu pokusu soupeře a přízemní střelu k levé tyči jsem vyrazil a byl konec 3:4. Hráče moc neznám. Pamatuji si jen některé. Většinou se rozhoduji už jak si hráč staví míč a jak se k němu postaví.
Jste mezi nučickými tyčemi stálice. Jak vidíte svoji kariéru dál?
S malou přestávkou už šestnáct let. Moje kariéra se pomalu chýlí ke konci, řekl jsem si, že chci dosáhnout na sto nul v soutěžních utkáních za nučické Áčko, mám jich už třiadevadesát. Potom pověsím rukavice na hřebík. Jestli pak zůstanu u fotbalu, to budu řešit až po konci kariéry. Vždy mě lákalo trénování, tak uvidíme. Nějakou zkušenost už mám, trénoval jsem čtyři roky nučický dorost.
Kdo vyhraje letos okres? A proč?
Přeji si, aby to byly Býchory. Jsou první v abecedě (smích).
Proslýchá se že aktuálně první tři týmy o postup příliš nestojí. Kdyby přišla nabídka pro Nučice, jak s ní naložíte?
To se ke mě ještě nedoneslo. Kdyby jsme tu nabídku dostali, tak se o tom bude diskutovat na výboru a projednávat s hráči, jak se na to cítí. Stoprocentně by se musel kádr na některých místech posílit. Třeba na postu gólmana, doplnit obranu, zálohu i útok... jé to vlastně musíme sehnat celé mužstvo (smích).
Jste spokojeni s umístěním? Naplnili jste cíle ať už veřejné nebo soukromé?
S umístěním jsem osobně spokojen. Když si uvědomím, že se scházíme po práci na trénink a o víkendu na zápas, což není v dnešní době tak jednoduché. Veřejné cíle jsme asi nenaplnili, diváci jsou nároční. Cíl před sezónou bylo umístění do pátého místa.
Pojďme poslední otázkou na jiný fotbalový level. Kolik bodů získá repre v kvalifikačním dvojzápase? Doufám že šest. Už je potřeba zase ukázat že fotbal hrát umíme.
Doufám že šest. Už je potřeba zase ukázat, že fotbal hrát umíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.