Tipuji a doufám, že předposlední zůstane Vlacháč, už jen kvůli tomu, abychom tam nezůstali my, říká hráč kola Josef Diviš

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Josef Diviš – TJ Osek B, ve středu pole proti Volyni podal dobrý výkon a přihrál na vyrovnávací branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. V zápase proti Volyni jste dlouho prohrávali, nakonec jste pěkným centrem našel vašeho spoluhráče Hocha a ten vyrovnal. Věřil jste v zápase, že dokážete vyrovnat? Případně myslel jste za stavu 1:1 i na výhru?
Určitě jsem věřil a jen kvůli naší neschopnosti proměňovat velké šance jsme se museli rvát aspoň o ten jeden bod, i když jsme nutně potřebovali tři.
Máme dvě kola před koncem a o posledním místu v tabulce je rozhodnuto – Chelčice. Koho tipujete, že skončí předposlední?
Já tipuji a hlavně doufám, že tam zůstane Vlacháč, už jen kvůli tomu abychom tam nezůstali my.
Na konci srpna jsme spolu taky dělali rozhovor a říkal jste, že kopačky měníte jednou za půlroku a nejradši máte lisovky značky Adidas. Tak vyměnil jste je už od té doby?
Kopačky jsem podle plánu vyměnil, ale zřejmě to bylo špatné rozhodnutí, když jsem v nich nedal ani jednu branku (smích).
Taky to bylo po odehrání dvou kol a vy jste měl na kontě dvě branky. Říkal jste, že byste byl na konci rád za osm, zatím máte tři. Mrzí vás tato statistika, nebo jste na hřišti spíše od tvoření hry?
Mrzí mě to hodně, jelikož jsem měl spoustu příležitostí, těch gólů mohlo být mnohem více a jen kvůli tomu, že jsem kopyto jsem zatím na té trojce. To tvoření mi asi taky nepůjde, když se podíváme, kde se nyní v tabulce nacházíme (smích).
Kdyby byl celý mančaft sestavený jen z vás, jakou soutěž byste asi tak hráli?
Velmi jednoduchá otázka. To bychom asi fotbal vůbec nehráli (smích).
Překvapil vás nějaký výsledek v soutěži v rámci 24. kola?
Dost mi překvapil výsledek 2-1 pro Stachy ve Strunkovicích, jelikož Strunkovice považuji za jeden z nejsilnějších týmů v soutěži. Ještě mi trošku zklamaly Sousedovice s Dražejovem. Sousedovice nám moc nepomáhají a s týmy ze spodku tabulky většinou naplno nebodují (smích).
U kterého týmu v soutěži je poznat největší rozdíl mezi domácím a venkovním zápasem?
Asi každému týmu by se mělo doma hrát o něco lépe. Každopádně bych chtěl vyzdvihnout jeden tým, a to Vlachovo Březí, které dokáže doma vyhrát i bez šancí (smích).
Už máte naplánovanou dokopnou?
Jen ty základní věci, já si osobně myslím, že tyhle akce jsou spíš o lidech a o partě a tu my máme skvělou, takže už se dokopný nemůžu dočkat.
Máte dres Messiho?
Přímo Messiho dres nemám, mám čistě jen dres Barcy, ale přijde mi, že když se v něm koukám na zápasy Barcelony, tak to spíše přináší smůlu.
Mini dotazník Josefa Diviše:
Kdo v soutěži vyhraje tabulku střelců?
Roman Žurek už má velký náskok, takže určitě on.
Nejlepší hlavičkář v týmu?
To je u nás Ondra Mareš, teda aspoň, když nepřijde domů v 6 ráno z nějakého tahu (smích).
Nejlepší brankář v soutěži?
Hodně dobrý gólman je Šebánek ze Stach, ale když si náš Pavel Vojta dá před zápasem dvě vodky, aby nebyl nervózní, tak nás taky dokáže podržet (smích).
Nejrychlejší hráč z vašeho týmu?
To je drobet těžší otázka, ale vůbec bych se nebál říct Jardu Sládka, který když se vydá na úprk po lajně, tak ho nikdo nechytne (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.