ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 25.kolo Zlínský | Krajský přebor - Bystřickému Jakubu Juráňovi otrokovická umělka tolik nevadí a na páteční souboj s Baťovem se těší

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Podařilo se Ti podruhé po sobě vyhrát v anketě, ta poslední výhra Ti asi hodně pomohla k dobrému výkonu proti Štítné nad Vláří?
Snažím se odvádět práci, jaká je po mě vyžadována. V sobotu jsem hrál v útoku, kde se mi podařilo 2x skórovat, ale nebyla to pouze má zásluha. Byla to zásluha celého týmu, který celý zápas odjezdil.
Dal jsi dokonce dvě branky, co jim předcházelo?
Před první brankou všechno začalo ve středu hřiště, kde Krajci vybojoval míč, kterým následně vyslal do křídla Navryse a ten dával pod sebe někam na penaltu. Já už jsem balón jen uklízel. Druhá branka padla jako už tradičně z rohu. Tak jako v předchozích případech, roh zahrával Peťa Železný. Brankář nepochopitelně někam vyběhl a mě už stačilo pouze trefit prázdnou branku.
Nehlasují pro Tebe spoluhráči i proto, že máte doma nejlepší slivovici?
Tak to nevím, já osobně se na hlasování nepodílím, ale tentokrát už budu muset přinést. Samozřejmě všem co pro mě hlasovali, děkuji.
V pátek hrajete na Baťově na umělce, máš rád tento povrch?
Je to snad jediná umělka, na které se mi hraje dobře. Jde vidět, že se o ni dobře starají. Jinak mám k umělkám odpor.
Co čekáš v tomto utkání od domácích?
Samozřejmě, když má čas a my máme místo v autě, tak se jede podívat. Očekávám, že zápas na Baťově si nenechá ujít.
V Otrokovicích bydlí i Tvůj otec, přijde se podívat na zápas?
Sleduji, ale poslední dobou spíš jen výsledky na internetu. Bohužel toho volného času moc není.
Co říkáš na výhru Nevšové v poháru nad Skašticemi?
Kdo se podívá na tabulku tak musí být překvapený stejně tak jako já, ale pohár to je něco úplně jiného. Já osobně jsem čekal, že Skaštice pohár vyhrají.
Jaké máte podmínky pro fotbal v Bystřici p/H, hřiště, zázemí, aj ?
Je pravda, že stadion je starší a nějaké opravy a rekonstrukce se dělaly kdysi dávno, ale za to máme dvě kvalitní hřiště (hrací a tréninkové).
Myslíš si, že v příští sezoně Bystřice p/H zaútočí na postup do Divize?
Poslední dvě sezony, co jsem v Bystřici, jsme se spíš pohybovali ve středu nebo v druhé polovině tabulky. Každý z hráčů by chtěl hrát špici tabulky a to co bude příští rok, se ještě uvidí.
Jak vidíš angažmá trenéra Csaplára ve Zlíně?
Abych pravdu řekl, tak jsem postřehl pouze pár titulků ohledně této změny. Pan Csaplár je kvalitní trenér. Zlínský fotbal určitě ví co dělá a myslím, že může přivést do Zlína především fotbalovost a spoustu dalších věcí tak, aby se v dalším ročníku bojovalo opět o Evropskou ligu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.