Tuto sezónu hrajeme nejlepší fotbal, říká Petr Císař

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Petr Císař z Rapotic B, který pomohl jedním gólem k výhře svého týmu nad Třebenicemi v poměru 7:3. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj Radime. Díky za gratulaci a taky díky všem co hlasovali. Zápas s Třebenicemi si myslím, že se nám vydařil. Zvladli jsme ho jak ofenzivně, tak i v defenzivně. Hlavně kluci v obraně dokázali eliminovat útočné duo Ondráček, Furiš a kdyby jsme každému nenabídli gól po našich chybách, tak si myslím, že tento zápas vyjdou na prázdno. Celkově si myslím, že tuto sezónu hrajeme nejlepší fotbal a každý soupeř, který s námi měl tu čest to musí jen uznat. A co nás všechny těší úplně nejvíc je, že jsme z rapotického hřišťe udělali nedobitnou tvrz a tak to zůstane i nadále ( to je jen vzkaz pro všechny soupeře)(smích).
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Ke svému výkonu (úsměv ) . Myslím, že tohle je otázka, na kterou se každému hráči neeee moc dobře odpovídá. Do zápasu jde každý na plno a s tím podat co nejlepší výkon. Jestli to tam bylo? To nechám na každém kdo zápas viděl. Ale jak říkám, celkově jako tým hrajeme velice dobře a to je asi to nejdůležitější (úsměv)
Popíšeš nám svojí gólovou trefu ?
Za gól jsem samozřejmě velice rád. Ale co k tomu napsat? V zápase se snažím střílet po každé když to jen jde. Jak se říká "zakončit každý útok (smích) . Po pravdě to většinou končí tak, že se hledá balón buď v lese směrem na Ketkovice a nebo v zahradě "u Tygra"(smích). Teď to tam prostě padlo(úsměv) .
Nyní vás čeká zápas s Jakubovem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Příští kolo nás čeká Jakubov, myslím že to nebude nic lehkého. Takže je důležité nic nepodcenit. Jakubov teď z jara dokázal zaskočit už pár mužstev a my uděláme vše proto, aby jsme si 3 body odvezli do Rapotic. Nakonec náš cíl je skončit nejhůře do 5 místa a body z Jakubova jsou k tomu dalším krokem. Pokud budeme hrát naší hru, kterou předvádíme celou jarní sezónu nemůžeme prohrát.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedl můj táta a od mala mě v tom hodně podporoval. A sám dokud mu zdraví sloužilo byl aktivní rozhodčí. Takže kdo mě zná, si umí představit jak to u nás doma fungovalo (smích). Já, který s každým rozhodčím vycházím jako s kamarádem (smích) . Fotbal jsem začal hrát za Banik Zbýšov. Zde jsme hrál od žáků až do dorostu a vzpomínám na to velice rád. Hlavně bych tímto chtěl zmínit pana učitele Miloslava Lišky, který byl pro mě trenér s velkým "T". Po Zbýšovu to byla Čechie Zastávka. A teď myslím že čtvrtý rok jsou to Rapotice, kde jsem velice spokojený. Vedení nám tu všem vytváří kvalitní zázemí a já si těchto lidí velice vážím a myslím, že ne jen já.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Z fotbalistů je mým největším vzorem Pavel Nedvěd. Byl to dříč na hřišti i mimo něj a v reprezentaci kapitán jak se patří. To, že ve své době získal Zlatý míč a v takové konkurenci vše těch hráčů , to mluví za vše. Dále ještě Alessandro Del Piero, to byl zabiják (smích)
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Můj oblíbený klub je Juventus Turín. A snad se už konečně dočkáme toho titulu v LM (smích).
Jaké máš koníčky?
Můj největší koníček je samozřejmě fotbal a vše s tím spjaté. A po pravdě mě tahle otázka dost zaskočila, protože přemýšlím co ještě kromě fotbalu napsat(smích) Rád si poslechnu kvalitní hudbu ať už někde na festivalech, koncertech nebo v pohodě doma.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Z filmů nemám vyhrazený žádný žánr. Rád se podívám na vše co stojí za to.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Moje nejoblíbenější jídlo a pití, je asi guláš a pivo (smích). Myslím, že to ladí k sobě (smích).
A ještě dodatek od Hráče kola.
Děkuji za položené otázky. A chci Tobě a Vaší stránce fotbalu u nás popřát hodně úspěchů. Je moc fajn, že něco takového existuje a hlavně funguje, že je tolik nadšenců i mimo hřiště bez kterých by to taky nešlo. Je to jen důkaz toho, že fotbal v těch nižších třídách a soutěžích má nějakou budoucnost. Že to není jen o penězích a o tom kdo na jaké židli sedí a kolik má pod sebou loutek a jak moc si bere k srdci tu hlavní podstatu fotbalu a to je to známé Fair-play. Ještě jednou díky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.