Myslím si, že jsme parádně namixovaná parta, co se věku a typů osobností týče, říká hráč kola Jan Žemlička

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jste někdy v minulosti již vybrán jako hráč do ideální sestavy uplynulého kola na našem webu? Vyhrál jste někdy toto hlasování?
Tentokrát je to poprvé a děkuji za to všem, kteří pro mě hlasovali.
Věnujete se fotbalu již od dětství? Kdo Vás k fotbalu přivedl?
Od mala mě rodiče vedli k tenisu, jehož krásu jsem v dětství nedokázal ocenit a tak jsem si v 10ti letech usmyslel, že bych chtěl hrát fotbal.
Jste vždy do zápasu plně zatažen hlavou nebo jsou i chvíle, kdy se vám hlavou honí i věci mimo fotbal? Přeci jenom jsou úseky zápasu, kdy brankaři pouze stojí ve vápně a nemají zrovna, jak se tak lidově říká "co na práci".
Většinou se dokážu docela dobře koncentrovat, ale samozřejmě jsou i chvíle, kdy si člověk na míč dlouho nesáhne a koncentrace tak upadá. V takových chvílích se snažím více komunikovat, což mě donutí soustředit se na hru.
Do konce sezóny již moc zápasů není. Je tým připraven na to, že postoupí do okresního přeboru?
Byl to náš dlouhodobý cíl, takže si myslím, že jsme více než připraveni.
V příštím zápase váš tým čekají nepříjemné Chrášťany. Co myslíte, že můžete od zápasu očekávat a jaký bude mít zápas průběh?
Já proti Chrášťanům tuto sezónu nehrál, takže vůbec nevím, co od nich můžeme čekat. Vím, že proti nim nastoupíme v plné síle a budeme chtít náš poslední domácí zápas, po kterém nás čeká dokopná, vyhrát.
Již jsem dělal pár rozhovorů s vašimi spoluhráči a přijde mi, že je ve Vašem týmu velká pohoda a skvělá parta - čím myslíte, že to je?
Myslím si, že jsme parádně namixovaná parta, co se věku a typů osobností týče.
Kdybyste si měl vybavit nějaký okamžik z vašeho života, který pro vás znamenal velký úspěch, případně který vám přinesl velkou radost, který by to byl? Nemusí to být nutně sportovní okamžik.
Jeden z mých prozatím největších osobních úspěchů je bezpochyby to, že jsme si s přítelkyní dokázali udržet vztah i přes to, že jsem strávil 3 roky v zahraničích na studiích. Moc si své přítelkyně za to vážím a děkuji jí. Ze sportovního života bych měl asi zmínit sezónu 16/17, kdy jsme s univerzitním fotbalovým týmem ve Velké Británii dokázali vyhrát lokální univerzitní ligu i Varsity proti rivalské univerzitě v Huddersfieldu, kde jsem přispěl dvěma chycenými penaltami v rozstřelu.
Máte nějaký fotbalový vzor? Kdo tímto fotbalovým vzorem případně je a proč?
Je to Petr Čech, kdo může za to, že jsem se stal fotbalovým brankářem. Vždy jsem obdivoval jeho výkony na hřišti i mimo něj. Rád ale sleduji a přeji úspěch všem brankářům na všech úrovních.
Blíží se léto a období volna. Plánujete nějakou dovolenou?
Zatím máme s přítelkyní naplánovaný jeden víkend v Marseille a s kamarády již tradiční sjezd Vltavy.
Chtěl by jste na závěr vzkázat něco fanouškům a čtenářům našich stránek?
Za celý tým bych chtěl poděkovat našim fanouškům, že nás podporují za všech okolností. Také děkuji Vám za to, že nám takto obohacujete tu naší amatérskou kopanou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.