Manželka mi stále předhazuje, že něco ve sportu dokázala a já hraju prales, směje se smíchovský Radek Tyll

Už potřetí v sezóně jste zvolili hráčem kola smíchovského Radka Tylla. Ten nastoupil netradičně v útoku a nejen o tom byl náš rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Anketu jste vyhrál už potřetí v této sezóně. Tak, jak to chutná, že jste takovým oblíbencem hlasujících?
Výhra je příjemná, ale myslím, ze spoluhráči mi posílají hlasy, abych zaplatil hodně do kasy a měli jsme více sponzorů na dokopné (smích).
V utkání, za které jste byl hráčem kola vyhlášen, jste přehráli 6:0 béčko Černic. Co k tomu zápasu s odstupem několika dní říci?
Zápas byl od začátku v naši režii a byla jen otázka, kolik gólů dáme, než kdo vyhraje. Černicím zároveň hrálo Áčko a měly problém se sestavou, což bylo na hřišti výrazně znát.
V sobotu Vám scházeli útočníci, takže jste se Vy musel ze středu obrany vysunout do útoku. Jak se Vám na nezvyklém postu hrálo? Byla to pro Vás premiéra, nebo je to častější varianta, kterou na Smíchově používáte?
Chyběli nám oba hroťáci a také brankostroj (Dan Kroc) a tak mi ve čtvrtek trenér říkal, že půjdu na hrot asi já. Párkrát jsem již v útoku byl, ale to spíše, když se prohrávalo.
Jako útočník jste se dokázal hned dvakrát střelecky prosadit. Popsal byste nám své trefy?
Za první branku bych se i pochválil, protože jsem si ve vápně poprvé v životě zaseknul balon, obránce projel a pak už to bylo snadné. Za tuto branku děkuji Konopovi (Pavel Konopík pozn. autora), který mi při nástupu říkal, ze jsem dřevák a neumím zasekávačku (smích). Druhá branka byla snadná, protože jsem dostal centr v malém vápně na nohu.
V dalším kole nastoupíte na hřišti Litic. Co od toho zápasu očekávat?
V Liticích nás čeká těžký zápas, ale bohužel budu pracovně mimo ČR. Pevně věřím, ze vyhrajeme.
Prakticky celé jaro naháníte vedoucí Dýšinu, od vzájemného zápasu, který jste zvládli, ztrácíte na soupeře jediný bod. Jak v kabině prožíváte tyto dostihy? Hledáte například hned po skončení zápasů Dýšiny výsledek zápasu na internetu?
Dýšinou samozřejmě sledujeme v hospodě po zápasech, ale víc se soustředíme na svůj výkon, který můžeme ovlivnit. Hrajeme fotbal pro radost a pro žízeň, tak nemá cenu se tímto stresovat, nějak to dopadne (smích).
Co říci k závěrečným třem kolům sezóny. Věříte, že Dýšina někde ztratí?
Doufám, ze ztratí, ale pokud by se tak nestalo, tak se nedá nic dělat. Také nikde není napsáno, ze my také vše vyhrajeme. Ale i tak si myslím, ze máme nejvíc bodů v historii Smíchova, což ukazuje na naši dobrou práci.
Vy jste fanoušek Viktorie Plzeň, které o víkendu skončila sezóna. Tak jak jste byl s druhým místem a výkony Viktorky spokojen?
Letos vůbec spokojený nejsem. Sice je Viktorka druhá, ale raději bych ji viděl na 4. místě, ale aby hrála fotbal jako dříve, kde padaly branky.
Jaké jsou Vaše oblíbené filmy a jakou posloucháte hudbu?
Filmy moc nesleduji, protože u nás stále běží sport nebo princezny, ale když už něco pustíme, tak dle skutečné události. Muzika česká, hlavně po šestém pivě v hospodě na Smíchově.
Minule jste prozradil, že Vaše manželka chodí hrát volejbal, takže má ke sportu také blízko. Dochází tedy u Vás doma i na sportovní diskuze?
Sport máme oba rádi a stále mi předhazuje, že něco ve sportu dokázala a já hraju prales (smích). Dříve mi radila, nebo spíše do toho kecala, ale teď už je změna a říká, jen ať si něco neudělám (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.