Bohužel v Sedlici klukům nepomůžu, jelikož další den hrajeme s A-týmem proti Junioru, takže si obránci oddechnou, směje se hráč kola Jakub Sova

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Jakub Sova – FK Tatran Prachatice B. V zápase proti Volyni nasázel tři góly za dvacet minut, jeho tým vyhrál 5:3, stal si i nejlepším střelcem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ke druhému vítězství v naší anketě! Proti Volyni jste opět vypomohl béčku a opět jste dal hattrick. Jaký největší rozdíl je pro vás v I.B a v I.A třídě?
Děkuji moc. Nevím jestli se dá říci vypomohl, jelikož výkon z mé strany se mi nelíbil, ale něco tam padlo a jsem rád, že jsme si připsali výhru. Největší rozdíl bych řekl, že je v kvalitě soupeřů. Někteří v I.A dokážou hrát hezký, pohledný fotbal. Ale zase v I.B padá hodně gólů, takže je aspoň na co koukat.
Když se vrátíme k zápasu, popište nám vaši nejhezčí branku.
Nejhezčí branka? Žádna nebyla moc lahodná pro oko diváka, ale kdybych si měl vybrat, tak penalta. Kdy jsem poslal gólmana na druhou stranu.
V zápase jste vedli 5:0, přesto soupeř dokázal snížit na 5:3, došlo z vaší strany po pěti brankách k menšímu vypuštění zbytku zápasu?
Bohužel si troufnu říci, že se tak stalo. Přiznám, že i já jsem měl toho už dost, po celém, těžkém zápase s Lhenicemi, kdy jsme o výhru přišli v poslední minutě zápasu, takže únava druhý poločas s Volyní určitě byla.
Na hattrick vám stačilo 20 minut, dal jste někdy už rychlejší tři branky?
Tak to děkuji za informaci, že stačilo jen 20 minut. Ještě v Příbrami na Žižkově (U16 nebo U17) jsem šel jako žolík na hrot a stihl jsem 5 gólů za 15 minut. (úsměv)
V dalším kole za B-tým hrajete v Sedlici, mají se na vás obránci připravit, nebo tentokrát nenastoupíte?
Bohužel v Sedlici klukům nebudu moct nastoupit, jelikož hrajeme další den s Juniorem, kde sám nevím, zda budu hrát… takže si obránci oddechnou. (úsměv) Ale určitě mě nahradí na hrotu Šabršule, který je tam doufám provětrá!
Na jakém postupu nejraději nastupujete?
Troufnu si říci, že jsem univerzál. Kam mě trenér postaví, tam se snažím hrát na 120 % i když to nejde, tak se snažím kousnout. Ale kdybych si měl říci, tak je to desítka.
Mini dotazník Jakuba Sovy:
Nejoblíbenější hráč?
Eden Hazard
Nejoblíbenější klub?
Liverpool a Neapol
Nejlepší hlavičkář v týmu?
Budete se divit, ale napíši Fíbu. Se svojí výškou předvádí kvalitní souboje.
Největší pivař v týmu?
Tohle je velmi těžká otázka, pár adeptů tam je a já se řadím mezi ně (smích) Hopfi a Jury (Hopfinger a Juroš).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.