Nezapomenutelnými zážitky byly především mé zápasy proti týmům jako Manchester United či Bayern, říká Antonín Michalec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím je už popáté v řadě hostouňský hráč, tentokrát útočník Antonín Michalec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Proti Lánům jste dal v prvním poločase dva góly. Myslíte, že tyto momenty byly pro zápas rozhodující?
Přeji hezký den a děkuji za gratulaci a otázky. Dovolím si Vás malinko opravit, již v prvním poločase se mi podařilo završit hattrick i když nebyl čistý (smích). Zda byli tyto momenty pro vývoj rozhodující si netroufám odhadnout, nicméně napomohli zlomit odpor soupeře, který nám od začátku dělal trochu problémy.
Jak jste se v zápase proti Lánům vy osobně cítil?
Zrovna v tomto utkání jsem se cítil docela v pohodě i když někdy na sobě cítím tréninkové manko, zaviněné zraněními.
V souboji jste také završil hattrick. Tušíte, kolik jste jich v kariéře už vystřelil?
Děkuji za optání ale statistiky si bohužel nevedu. Nikdy jsem nebyl vyslovený fotbalový „sniper“, spíše jsem gólové situace připravoval. I když mi to bylo, hlavně v předchozích působištích, někdy vyčítáno. Přihrával jsem totiž někdy i v jasných gólových situacích . Nicméně jsem v kariéře již nějaké hattricky dal a byli utkání, kdy se gólů povedlo i více. Nikdy to pro mne ale nebylo nijak zvlášť důležité, vždy mne zajímal spíše kolektivní výkon a výsledek týmu.
Jaký výsledek 23. kola soutěže vás nejvíce překvapil?
Přiznám se, že zápasy a výsledky zbytku týmů v naší soutěži moc nesleduji, ale překvapila mne výše porážky druhého Rakovníka ve Slaném. Nicméně měli větší bodový odstup, takže možná dostali příležitost i hráči, co moc nenastupují, to si netroufám odhadnout.
Jaká je vaše fotbalová kariéra?
Moje fotbalová kariéra začala na „Kablovce“ v Kladně, kam jsem přišel když mi bylo 4,5 roku. Po necelém roce si mne vybrala z náboru AC Sparta Praha, kde jsem fotbalově vyrůstal téměř 12 let. Prošel jsem tam všemi mládežnickými týmy až do staršího dorostu. Nezapomenutelnými zážitky během mého působení na Spartě byly především zápasy proti takovým týmům jako Manchester United, Bayern, Borusia Dortmund, Liverpool, Ajax Amsterdam a mnoha dalším evropským top týmům. V dorostu jsem se potýkal se zraněními a odešel jsem na hostování do Motorletu. Po té jsem krátký čas působil i v SK Kladno a následně jsem se vrátil z hostování zpět do Motorletu. Nyní jsem rád, že o mne projevil zájem a následně dotáhl trošku problematický přestup klub Sokol Hostouň. Tímto šéfům klubu děkuji!
Jaký očekáváte výsledek od zápasu s Tatranem? Potažmo jak se na zápas připravujete?
Za sebe a myslím, že i za celý můj tým jednoznačně očekávám vítězství, i když to rozhodně nebude jednoduché. Jelikož ale chceme ještě zaútočit na konečné třetí místo, nemůžeme myslet na nic jiného než je vítězství. Já osobně potřebuji hlavně potrénovat kondičně a přípravu na zápas s Tatranem má již jistě v hlavě náš trenér.
Nastupujete někdy i za A-tým?
Za A-tým jsem bohužel ještě nenastoupil, ale nějaké tréninky jsem s ním již absolvoval. Snad si mne trenér A-týmu všimne a dá mi důvěru i v ostrém zápase. Samozřejmě se budu snažit ho nezklamat.
Kdo je vaším fotbalovým vzorem?
Nevím, jestli jsem kdy měl přímo fotbalový vzor, ale dříve se mi líbil Dani Alves nebo ze Sparty Manuel Pamič. Nyní mne baví třeba L. Messi nebo Isco.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.