ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 24.kolo Zlínský | Krajský přebor - Přítelkyně bystřického Jakuba Juráně hraje ženský fotbal a po večerech spolu rozebírají taktiku na příští utkání

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, vyhrál jsi letos už podruhé, co Tě to bude v kabině stát?
Tohle ocenění mě samozřejmě těší, ale tím, že jsme zápas se Skašticemi v samotném závěru nezvládli tak převládá spíše zklamání. Myslím, že tentokrát se to už obejde bez nějaké pokuty.
Proti Skašticím jste padli až v samotném závěru, jak utkání probíhalo?
Utkání probíhalo dle představ. Skaštice velmi silné na balonu a my jsme spíše bránili. Myslím, že zápas byl ovlivněný vyloučením našeho hráče během první poloviny, ale i bez něj jsme Skaštice během prvního poločasu do ničeho vážného nepustili. Druhý poločas byl o něco horší. S ubývajícími silami se Skaštice dostávali do čím dál tím víc nebezpečných situací. Jednou nás zachránil rozhodčí, když po offsidu neuznal gól, který jsme za pár chvilek stejně obdrželi. Nikdo z nás to ovšem nezabalil a ke konci se nám podařilo vyrovnat z rohu. Bohužel tak jako v podzimní části tak i teď nás trápila koncovka zápasu, kdy se v poslední minutě soupeř z rohu dostal do vedení, na které už nebylo možné zareagovat.
Tobě se podařilo dát vyrovnávající branku, co jí předcházelo?
Předcházela tomu chyba brankáře, který nezpracoval míč a ten následně skončil na rohu. Nacpali jsme se všichni k brankáři, Peťa Železný to výborně kopnul a pak už míč stačilo jen usměrnit do brány.
O víkendu hostíte Štítnou nad Vláří, co očekáváš od tohoto duelu?
Jedná předposlední domácí zápas, který věřím, že zvládneme za 3 body. Očekávám, že budeme hrát důrazně, týmově a že předvedeme domácím divákům, že nepatříme v tabulce tam, kde jsme.
Kdo podle Tebe vyhraje dostihy o postup do Divize?
Nevím, ale pokud mám někoho vybrat tak bych to přál Luhačovicím. Ale asi bude postupovat více týmů...
Jak se daří Tvé přítelkyni v ženském fotbalu?
Letošní jaro ji spíš trápily zranění, ale jinak pravidelně hrává a baví jí to. V letošní sezoně se pohybují ve spodních patrech tabulky, ale věřím, že příští sezona bude o mnoho lepší.
Nepovedlo se Vám derby s Holešovem, jak zápas probíhal?
Tyto zápasy jsou pro Bystřice velice prestižní. Připravovali jsme se na zápas dlouho dopředu. Ujali jsme se vedení v 1. poločase po standardní situaci. Bohužel ve 2. poločase přišly dva slepené a téměř identické góly a bylo po zápase, i když jsme mohli v samotném závěru ještě vyrovnat. Bohužel, pokud nevyužijeme 100% šance, které máme, jen těžko budeme vítězit.
Zůstaneš v Bystřice p/H i v další sezoně?
Jsem v Bystřici pouze na hostování a v tomto případě to nezáleží pouze na mě. Samozřejmě bych zde rád pokračoval.
Nechceš si zkusit zahrát opět vyšší soutěž?
Každý, kdo hraje fotbal, by měl mít ty nejvyšší cíle, ale já jsem tady spokojený a nikam se netlačím.
Kde plánuješ letošní dovolenou?
Dovolená je zatím ve fázi plánování, ale viděl bych to někde na západ Evropy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.