Pro diváky to musel být zajímavý fotbal, říká Martin Fojtášek

Vítězem ankety Hráč kola se stal Martin Fojtášek z Dukovan B, který se dvěma góly postaral o výhru svého týmu na půdě Opatova. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine , gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji, zápas to byl z našeho pohledu hodně složitý. Pro diváky to musel být zajímavý fotbal. Nevstoupili jsme do utkání vůbec dobře, Opatov na nás vlítl a během čtvrt hodiny vedl 2:0. Naštěstí jsme se vzchopili a rychle vyrovnali na 2:2. Ve druhé půlce jsme se ujali vedení, ale Opatov dokázal srovnat. V posledních minutách se nám ale podařilo zápas zlomit v náš prospěch a odvezli jsme si tak všechny 3 body.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Vlastní výkon se mi těžko hodnotí, jako hráč áčka se snažím klukům z béčka vždy co nejvíce na hřišti pomoct, což se mi teď dvěma góly podařilo.
Popíšeš nám obě gólové trefy ?
První brankou jsem korigoval stav na 2:1. Brankář domácích neudržel padající míč, který se dostal až ke mně a já jej levačkou uklidil do sítě. Druhou branku jsem vstřelil ke konci zápasu z přímého kopu střelou přes zeď. Brankář si na míč sáhl, ale nevytěsnil ho mimo a tak jsem se mohl radovat z rozhodujícího gólu.
Nyní vás čeká zápas s Myslibořicemi . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Myslibořice jsou silný soupeř, navíc stále bojují o první příčku v tabulce, takže u nás budou chtít vyhrát. Máme ovšem Myslibořicím co oplácet, na podzim jsme u nich dostali výprask, tak doufám, že je trochu potrápíme a body zůstanou doma.
Kdo tě nejvíc podporuje ve fotbalové kariéře?
Nejvíc mě i mého bratra podporuje táta, chodí na každý domácí zápas, a když mu to výjde, zajede se na nás podívat i na venkovní zápasy. Dá se říct, že je to už skalní fanda dukovanského fotbalu.
Jak slavíte svá vítězství?
Řekl bych, že oslavy probíhají klasickým stylem. Po vyhraném zápase s klukama poděkujem fanouškům, kteří se na zápas došli kouknout, v kabině si zakřičíme vítězný pokřik a sedneme na párek a pivečko.
Jak se připravuješ na zápasy ?
V týdnu lehce potrénuju a zajdu si i zaposilovat. Před každým utkáním si dám rozcvičku a snažím se koncentrovat na daný zápas.
Jakou muziku posloucháš?
Nejsem náročný posluchač, nejradši poslouchám rock, pop, ale i punk. Mezi oblíbené patří například Rybičky 48 nebo Tři sestry.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.