S Hostouní chceme útočit na třetí místo, říká Miroslav Slanina

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Nabízíme vám rozhovor s hostouňským hrotovým útočníkem Miroslavem Slaninou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V sestavě kola vyhrál už počtvrté za sebou hostouňský hráč, proč myslíte, že tomu tak je?
Vždy, když se někdo z béčka dostane do sestavy kola, tak to náš trenér vyvěsí na Facebook. Kamarádi v týmu, zvláště pak náš vtipálek David Fábry to rozesílají všem, komu můžou.
V zápase jste byl autorem dvou branek, jak jste se během něho cítil?
Zrovna v tomto zápase jsem se cítil výborně. Padlo hodně gólů, mé byly dva poslední, to už byly Klobuky docela odevzdané. Říkají mi dokonce, že jsem i běhal, což se moc často nestává. Teď jsem byl dlouho zraněný a mám odehrané asi tři zápasy. Mám zpátky chuť k hraní fotbalu a daří se.
Jaký post na hřišti vám nejvíce sedí?
Já jsem mnoho postů ani nevystřídal a nejlépe se mi hraje na hrotu.
Sezóna se nám pomalu chýlí ke konci. Věříte, že by se rezerva Hostouně ještě mohla vyšplhat na třetí místo v tabulce?
Třetí místo je náš momentální cíl. Před sezonou jsme sice měli úplně jiné plány, ale vzhledem k tomu, že jsme ještě před nedávnem pohybovali kolem 11. příčky, si myslím, že do pátého místa budeme rádi, ale na třetí pozici bychom určitě chtěli zaútočit.
Příští týden vás čekají bodově blízké Lány, jak se na tento zápas připravujete?
Na Lánech musíme ohlídat hlavně jejich útok, který je hodně silný. V sestavě kola byl se mnou jejich Míra Balík, který by si vítězství snad zasloužil víc než já.
Kdy a jak jste začal s hraním kopané?
S fotbalem jsem začal kolem pátého, šestého roku, kdy jsem začal kopat tady u nás na vesnici. Dostal mne k tomu asi kamarádi a táta, protože v podstatě všichni z mé rodiny fotbal někdy hráli.
Prvního června náš čeká finále Ligy mistrů UEFA, budete zápas sledovat? Případně koho z anglických velkolubů tipujete na vítěze trofeje v milionářské soutěži?
Zápasy Ligy mistrů sleduji a říct dokážu asi jen to, že vítězem bude nějaký anglický tým. Výsledek si netroufám odhadnout a myslím, že to klidně může být zápas až na penalty.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.