Přítelkyně mi nosí štěstí, je přesvědčený Honza Keltner

Mladý ofenzivní Jan Ketner, hráč Kouřimi, vystřídal během zápasu všechny řady týmu, ale nejvíce se mu líbí v útoku, kde může nejvíc uplatnit svoji rychlost. Je rád, že na jeho zápasy chodí i jeho přítelkyně, protože mu nosí štěstí. A po špatném podzimu je jeho tým nejspíš zachráněn, tak si mohou v klidu užít zápasy posledních kol.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratulace k ocenění. Jaké bylo utkání s tuklatskou Čechií?
Mě se to moc líbilo. Myslím, že to byl povedený zápas. Soupeř byl sice slabší, ale hrálo se mi dobře. Začal jsem na záloze, po prvním střídání jsem se posunul do útoku a končil jsem v obraně.
Když mluvíte o přechodech mezi jednotlivými posty, který vám vyhovuje nejvíce?
Tak nejraději asi v útoku. Snad tam dokážu uplatnit svojí rychlost. Ještě by to chtělo zlepšit klid při zakončení...
Ale teď jste se trefil hned dvakrát. Jaké byly góly?
Ten první jsem vlastně ani neviděl. Bylo to v souboji, upadl jsem a ani jsem míč neviděl, jak vletěl do brány. Takže se mi víc líbil ten druhý. Bylo to z voleje ve vápně, obstřelil jsem obránce.
V dalším kole přivítáte Tři Dvory. Necítíte se předem poražení?
Tak to v žádném případě! To snad nikdy s žádným soupeřem. Pravda, čeká nás asi jeden z nejtěžších soupeřů, ale možná právě na tohoto soupeře by mohly platit rychlé protiútoky. Uvidíme, ale rozhodně se popereme a nevzdáváme předem.
Jaké byly vaše začátky?
Tak nějak v šesti letech jsme se s klukama domluvili, že si půjdeme na hřiště zakopat a právě tam probíhal trénink mladších žáků. Připojili jsme se k nim a už mi to zůstalo a chodím pilně a pravidelně. V Kouřimi jsem vlastně téměř celou svoji kariéru, s výjimkou půlročního hostování v Kostelci.
Jaká je nyní parta v Kouřimi?:
Já myslím, že suprová. Byly tady určité problémy, ale to je minulost a teď to klape. Dobrým bavičem a hecířem je třeba Milan Tománek.
Jak se bavíte pokud nejste na fotbale?
Mám rád všechny sporty, takže třeba florbal, nohejbal, tenis, ping pong... Prostě zase nějaký sport.
Kdo vás ve fotbale podporuje?
Mám teď půl roku novou přítelkyni a chodí pravidelně. Určitě mi nosí štěstí.
Kouřimi se letos příliš nedaří. Troufnete si zhodnotit proč?
Tak dá se to hodit na smůlu, ale to by mohlo vypadat na výmluvu, nicméně část důvodů to je. A pak asi o přístupu od některých jednotlivců, ale ono to asi v dnešní době není jednoduché kvůli práci. Možná to tak je ve všech týmech.
Ještě vás čekají čtyři kola. Jaký je cíl?
Po zpackaném podzimu jsme měli jediný cíl - záchranu. To už se nám snad povedlo. Snad už máme bodů dost. No a jestli se ještě posuneme výš, to se uvidí. Hlavní cíl je splněn.
Proti kterým týmům se vám hraje špatně?
Nemám rád zápasy proti týmům, kde mám hodně známých. Nevím, proč to tak je. Nejhorší jsou pro mě Nučice a Libodřice, protože to je blízko. Paradoxně zajímavé je, že v Dobrém Poli se mi hraje docela dobře.
Co si dáte rád k obědu?
Mám rád pizzu, kebab, z české klasiky asi řízek.
A pivo?
Ne, pivo vůbec nepiju. Raději Morgana s Colou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.