Trenér nám za výhru slíbil párty, říká Vlastimil Němec

Vítězem ankety Hráč kola se stal Vlastimil Němec z Rapotic B, který pomohl hattrickem svému týmu k demolici Opatova v poměru 9:2. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vlastimile , gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj Radime, děkuji za všechny otázky. Moc se omlouvám soupeři Miroslavu Novákovi z Radotic, ale dostal jsem nějaké rady z Velkého Meziříčí (musím zmínit pana doktora), jak ovlivnit hlasování(smích ), ale byl jsem etický. Děkuji všem, kteří pro mě hlasovali, fakt si toho vážím! A teď k zápasu, který byl na můj vkus poněkud jednoznačný v porovnání s podzimním výkonem soupeře, kde jsme na větrné hůrce v Opatově (tam kde je hřiště(smích ) těsně prohráli, hlavně kvůli mé nízké produktivě ve smyslu neproměňování šancí(smích ), což se vlastně děje v každém zápase. Soupeř vystřelil poprvé na bránu až v 19-té minutě, opravdu jsem sledoval a pak ve 26-té. Trenér "Sisin" to tentokrát udělal velmi takticky, kdy nám slíbil párty k jeho 33-tým narozeninám za dva týdny a s Rudou (kterému se omlouvám za častou kritiku - teď to bylo úplně jinde Rudo) připravují bečku piva, takže jistě chápeš, že byla od počátku pořádná motivace a my jsme se soustředili na pokyny už před zápasem (smích ). Hráli jsme kombinačně, drželi balón a vlastně přehráli soupeře ve všech parametrech. Kladně hodnotím fanoušky hostů, kteří i za stavu 9:2 v jejich neprospěch podporovali svůj tým, to jsem dlouho neviděl! Klobouk dolů opatovští! Chci ještě ocenit pana Laše, který se fakt fotbalu v Rapoticích věnuje!
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Nejsem nikdy spokojený se svým výkonem, hlavně bojuji s kondicií, která ovlivňuje všechno ostatní. Ale na druhou stranu, bylo tam pár dobrých fotbalových momentů od každého hráče. A ještě chci zmínit, že po faulu na mě ve vápně dal "Strašin" zase další gól a pořád mě vlastně nepozval na pivo, ono se to nestalo poprvé(smích ), jsem rád, že mu to můžu takhle sdělit, protože on se někdy na mě tváří zle, že si chci penaltu kopnout taky. Strašin je ale umí lépe, to je vidět.
Která s tvých tří branek byla nejvydařenější a na kolikátý hattrick jsi v dospělé kategorii dosáhnul?
Nejhezčí byla asi ta kombinační, kdy Strašin na jeden dotek s míčem uvolnil Sisina, který periferně přihrál pod sebe a já zakončil levou nohou na pravou stranu branky, kde se míč odrazil od tyčky. Další dvě individuální akce byly také fajn. Mám videa, tak je můžu nasdílet, jezdí se mnou skalní fanoušek Pavel, který je vytváří. Pozor pro všechny rozhodčí, ty neuznané penalty jsou pak vidět. Je to asi první v mužské kategorii
Nyní vás čeká zápas s Myslibořicemi . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Nechci vstupovat trenérovi do strategie, ale můj cíl je vyhrát, uvidíme, co se dozvíme před zápasem(smích ), Ne, teď vážně, chceme vždy vyhrát, to je jasné. Jsem maximalista a nic jiného vůbec nepřipadá v úvahu. Máme co vracet z podzimu!
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotablu mě dovedl táta, kterého pozdravuji tam nahoru.. Začínal jsem v Náměšti nad Oslavou, ve 12-ti letech jsem šel do Zbrojovky a v 17-ti jsem ukončil fotbalovou kariéru(smích ). Ve 34-ti mě zase Strašin přemluvil, abych začal hrát. Takže dlouhá 17-ti letá pauze bez velkého fotbalu.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Můj nejoblíbenější fotbalista byl, je a bude Ronaldo Luís Nazário De Lima. Hodně mě v dětství ovlivnil. Žil jsem jen pro něj(smích ).
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Tak to je složitá otázka, v Česku Zbrojovce a hlavně její mládeži, je tam výborný trenér Jaroslav Borák, tímto ho pozdravuji a přeji mu velký úspěch (je to hlavně zpráva pro všechny mladé talenty z Vysočiny), děláš to skvěle! Ve světě je to hodně týmů, Barcelona, Liverpool, Ajax..
Jaké máš koníčky?
Mám hodně aktivit. Hlavní je moje rodina. Mám hodně rád svou práci, tímto pozdravuji kolegy z Evropy (Matthijse a Jorise - velký fanda PSV), kteří pro mě hlasovali (i z Ruska, díky Pavle) - pak vám to přeložím.. Pak mám hodně rád cukrárny v Brně, hlavně dvě s názvem Bali na Pekařské 54 a Minské 52 - takže rád zvu všechny hráče, kteří budou potřebovat po zápase s Rapoticema vzpruhu na zákusky, žena je ráda obslouží, viz. přiložený odkaz: http://www.cukrarna-bali.cz/ Mám hodně rád rybaření, celkově veškerý sport. Dále pak podporuji studenty na VUT zkušenostmi z praxe. Je toho hodně, asi se to sem vše nevejde.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Komedie a dokumentární pořady.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Tvoje oblíbené jídlo a pití? Asijská strava (polévka Pho), fanta a zákusky od ženy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.