Václav Hoffmann je nejlepším střelcem soutěže a zároveň nejlepším hráčem 22.kola, případný postup je blízko a náskok nesmíme promrhat říká

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz Václav Hoffmann.  Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Přestřelku proti třetímu Lišovu jste zvládli, ačkoliv soupeř vyrovnal, jak těžké utkání to pro Vás bylo?
Věděli jsme, že přijede těžký a důrazný soupeř. Chtěli jsme hned od začátku na soupeře vlétnout a do poločasu se nám podařilo dát dvě branky. Krátce po poločase se Lišovu podařilo srovnat skóre na 2:2. Naštěstí jsme vzápětí okamžitě odpověděli dvěma góly. Lišovu v tu chvíli nezbývalo nic jiného než hru otevřít a nám se naskytovali příležitosti střelit další branky. Dokonce zápasu se nám podařilo vsítit už jen jednu branku, ačkoliv šancí bylo dost. Lišov už poté jen korigoval skóre na 5:3.
V utkání jsi vstřelil dvě branky a prozatím jsi nejlepší střelcem soutěže. Patří k tvým přednostem správně zakončovat?
Tak to určitě nepatří k mým přednostem (smích). V zápasech se dostávám velice často do příležitostí vstřelit branky, bohužel pro tým jsem také velice dobrý v jejich neproměňování (smích). Kdybych byl lepší zakončovatel, určitě bych měl gólů více.
V následujícím kole Vás čeká posílené mužstvo Týna, a pokud uspějete a druhý Chýnov zaváhá, budete slavit postup do KP, probíhá nějaká příprava na utkání?
Víme, že Týn přes zimu posílil a na jaře hraje pěkný kombinační fotbal. Nějak zvlášť se ale nepřipravujeme, jdeme od zápasu k zápasu. Myslím, že pro oko diváka to bude velice pěkný fotbal, plný šancí na obou stranách.
Od začátku sezóny si držíte první místo, cítíte, že postup už je velmi blízko?
Bylo by smutné osmibodový náskok ze čtyř kol promrhat. Také doufáme, že zvládneme poslední domácí zápasy na hřišti za řekou, kde jsme tuto sezónu neztratili ještě ani bod. Určitě do zbývajících zápasů dáme vše a doufat, že poslední kola budeme hrát už v klidu, bez žádných stresů.
Jakých úspěchů si ve své kariéře nejvíce ceníš?
Asi postupů, u kterých jsem byl součástí. Jako první v Ratibořských Horách, kdy jsme postoupili do 1.B třídy a před dvěma lety se Sokolem Sezimovo Ústí do KP. I když to bylo z druhého místa. Doufám, že náskok už nepromrháme a postoupíme do KP z prvního místa.
Prozradíš nějakou vtipnou historku z kabiny?
Historek je spousta, máme mladou partu a známe se už léta. Narážky a popichování je na denním pořádku. Snad jen při jednom dopoledním zápase, přišel spoluhráč řekněme společensky unavený a při snaze v rychlosti naběhnout do vápna klopýtl a spadl na zem. Na to snad nikdy nezapomenu. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.