Ve Speřicích Lukavec body nezískal, výhru v sestavě kola si však vzít nenechal

Za mne bylo jen otázkou času, kdy v sestavě kola uvidíme znovu Milana Zamrzlu. Hráč TJ Start Lukavec, který je odpovědný za reporty z lukaveckého tábora v rozhovoru jen potvrzuje, že zapojit se do tvroby obsahu na fotbalunas.cz neni žádný problém a podílet se může každý. Zároveň i nejlepší střelec Lukavce se rozpovídal i o mnoha dalších věcech, jako své budoucnosti v TJ Start, ale i nadcházejícím zápase s Červenou Řečicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Milane. V první řadě gratuluju k vítězství, tím spíše, když to letos není poprvé, co jsi na prvenství v sestavě kola dosáhl. Shodou okolností jsi k němu dospěl znovu po utkání se Speřicemi, nyní to však na rozdíl od podzimu na výhru nestačilo. Když jsi se dozvěděl, že jsi v sestavě kola, sledoval jsi průběh hlasování, který byl do poslední chvíle znovu velmi vyrovnaný?
Čau Lukáši :), děkuji ti ke gratulaci a také k nominaci. To je opravdu jen náhoda, ale tentokrát jsme prohráli no. Ovšem, že jsem to sledoval a posílal si hlasy společně s týmem. Bylo to napínavé, zjistili jsme to asi až v pondělí a to už měl Linhart náskok, ale vše jsme si pohlídali.
Nejenže jsi letos už podruhé vyhrál ocenění nejlepší hráč kola, zároveň funguješ i jako spojka mezi mnou, jakožto redaktorem fotbalunas.cz a TJ Start Lukavec, za což ti patří velký dík, protože (pro mě trochu nepochopitelně) je pořád těžší najít někoho, kdo bude mít chuť se na tvorbě obsahu na stránkách alespoň částečně spolupodílet a každé takové pomoci si velmi vážím. Odoláváš někdy nutkání vybrat do sestavy kola i sám sebe (Milan sice v sestavě koal již 2x vyhrál, v ani jednom z případů však sám sebe nevybral, pozn. redaktora)? S osmnácti góly v probíhající sezóně by jsi na to měl plné právo.
Nemáš zač, nechtěl jsem to prvně psát, ale když jsem napsal první report ze zápasu, tak mi to nepřišlo tak složité a těch 10 minut tomu obětuji, ale občas je těžké si na něco vzpomenout druhý den po oslavách výhry či prohry(haha). Vždycky, když si po zápase, sedneme u pivečka, tak se kluků zeptám koho ti mám navrhnout, takže je to týmové. Sice mám 18 gólů, ale to neznamená, že bych se měl nominovat, na všech gólech má vždycky podíl tým a je jedno jestli jich mám 18 nebo 5. Jak říkám, bereme to týmově. A myslím si, že v každém týmu se někdo musí najít a jevit trošku zájem(fanoušek,hráč,trenér) a něco sesmolit, když to svedu i já.
Lukavec měl v jednu chvíli jaro rozehrané fenomenálně. Situaci jste měli pevně v rukou a v podstatě vše spělo k jasnému konci, tedy vašemu titulu a následnému postupu. Nyní, po čtyřech prohrách, je však na čele situace maximálně zamotaná, po tomto víkendu může být zase všechno jinak, což je skvělá zpráva hlavně pro nezaujaté fanoušky. Má Lukavec ještě dostatek sil pro finiš sezóny, aby to první místo mohl urvat?
Měli jsme to sice rozjeté pěkně, ale poté přijela Kamenice, která předvedla skvělý fotbal a přejela nás, s Cerekví jsme ztratili zápas v závěru „penaltou“, v Černovicích jsme se stali diváky a teď ve Speřicích opět ztracen zápas v závěru po "faulu" s perličkou od pana Obrance:“ Kdyby nenadskočil, faul neni“ :). Dostatek sil určitě máme a v tomto zápase s Řečicí to musíme potvrdit a už si nemůžeme dovolit zaváhat.
Před vámi je s ohledem na možný postup a boj o nejvyšší příčku naprosto zásadní duel doma proti Červené Řečici. Dvě těžké váhy, které by před sezónou na boj o čelo tipoval málokdo a obě strany budou chtít vyhrát. Vnímáš toto utkání jako vyvrcholení sezóny, které sice ještě o vítězi tabulky nerozhodne, nicméně velmi významně do tohoto boje a následných bitev promluví?
Jak říkám toto utkání bude velmi důležité a ukáže se, kdo chce vyhrát víc, stát se může cokoli.
Co považuješ na hřišti za svou hlavní silnou stránku, kterou vyčníváš nad soupeřem?
Tohle je blbá otázka :D, odpovím ti takhle, největší silnou stránkou je ta, že si s týmem dobře rozumíme, víme co od sebe čekat a proto se nám tak dobře hraje, ale zase nejsme žádná kapela, jak se potvrdilo. A nijak extra nevyčnívám(HAHA).
Kdo je hlavní oporou TJ Start Lukavec?
Tak vždycky se říkalo, že oporou je trenér a pak jistota vzadu, a já u toho i zůstanu. Takže Trenér a gólman.(Shodou okolností jsou to nejstarší a nejsilnější články v týmu, takže to odpovídá) :D
Jako fotbalista jsi stále velmi mladý, 20 let to není žádný věk. Máš v sobě ještě ambice a chuť znovu si zahrát vyšší soutěže, nebo v tobě již definitivně vyhrála čistá radost z fotbalu bez vyšších cílů, pivko a klobása?
Sice mi je 20, ale všechno bolí, jako většinu mlaďochů v týmu(jsme hrozně ubrečený). Kdyby se něco naskytlo, tak bych možná uvažoval, ale záleželo by na týmu jestli by souhlasili, odejít se mi nechce, je zde parta,kterou by se opouštělo hodně těžce a jak říkáš čirá radost z fotbalu,pivka a klobás.
Už skoro rok hraješ Poutník ligu. Jaký je tvůj názor na tuto soutěž a co říkáš na její kvalitu?
Tak z mých zkušeností je to ta nejméně kvalitní, ale má něco do sebe. Týmy jsou zde v celku vyrovnané a není to jen o jednom týmu.
Chystáš se po sezóně zúčastnit nějakého letního turnaje, nebo si na těch pár týdnů dáš od fotbalu pauzu na restart pro další sezónu?
Myslím, že nějaká pauzička bude, ale určitě si půjdeme něco zahrát, potrénovat atp. Určitě také jiné sporty jako je florbal. Spíš nějaký ten přáteláček, než turnaj.:)
Díky za rozhovor Milane. Ať se ti daří a za dva týdny nashle na hřišti, měj se.
Jasně, není zač. Tobě taky, doufám, že to zpátky domů uvezete(haha), Ahoj

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.