Planenský střelec Jiří Šmídmajer v rozhovoru vypráví jaké má úspěchy a vzpomíná na důležité branky

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz Jiří Šmídmajer. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jsi zhodnotil utkání proti Nové Včelnice, jake pokyny se dařilo plnit a naopak co nevychazelo?
Zápas vypadal jako počasí, které nás při zápase doprovázelo. První poločas zataženo s deštěm. A bylo to na hře znát. Začátek byl opatrný a bez větších šancí. Do druhého poločasu za doprovodu slunce a výraznějšímu oteplení jsme začali hrát více dopředu a využívat nakopnuté balóny za obranu soupeře které jim dělali celkem problémy. Měli jsme šance a výjimečně (smích) jsme velkou část proměnili. I když se Včelnice o body rvala dál a individuálně nás občas přehrávala tak jsme si vedení udrželi a řekl bych zaslouženě vyhráli.
V zápase jsi se dvakrát trefil, jsi spokojený se svým výkonem?
Co se týče mého výkonu tak do Plané jsem přišel s tím, abych dával branky a to se bohužel zatím moc nedělo. Řekl bych, že jsem potřeboval nějakou branku na které bych se nastartoval a ta přišla aspoň doufám minulý týden. Musím říct, že jako tým se zlepšujeme a tím i mé výkony a doufám, že v tom budeme všichni pokračovat a já budu plnit to s čím jsem do Plané šel..
Co považuješ za největší úspěch tvé dosavadní kariéry?
Tak největší úspěch je, že se můžu věnovat tomu co mě baví a zároveň mám štěstí, že se mi vyhýbá zranění které by mě vyřadilo na delší dobu. Dále mám v paměti každý postup do Kraje či Divize.
Na jaký svůj vstřelený gól si nejraději zavzpomínáš?
To je těžká otázka jelikož těch branek bylo opravdu hodně za tu dobu, ale třeba branka proti Budějovicím na turnaji v Soběslavi, kdy jsem pálil cca z 25m z voleje levou nohou do růžku brány mě potěšila, ale třeba i minulý zapas se mi okamžitě vybaví. Ale rád jsem za každý (smích)
Kdo je v šatně největším bavičem a kdo má na starosti hudbu ?
Bavičem v kabině je svým způsobem každý.. Máme dobrou partu a i když se nedaří tak dokážeme být dobré naladění na další zápas (smích) co se týče hudby tak to máme celkem různorodé jelikož máme více věkových skupin a každý má rád něco jiného.Někteří rádi Blaníček (smích) a jiní zase moderní hudbu, ale vždy to navodí správnou atmosféru (smích)
Vybavíš si nějakou vtipnou historku z kabiny nebo i mimo ní?
Bohužel jsem v Plané teprve krátce a očekávám, že tu teprve zažijeme (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.