Zápas jsem se snažil odmakat do posledního dechu, říká syrovický Jakub Weidenthaler

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal do třetice hráč Nových Syrovic - Jakub Weidenthaler.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, gratuluji k vítězství v anketě a zeptám se, jak vypadal zápas z tvého pohledu?
Moc děkuji. Za zápas pro nás velmi úspěšný bod. Na hřišti Žďáru se nám ještě nikdy nepodařilo urvat žádné body, ani co si pamatuji z dorosteneckých let. Tentokrát si na nás mladá sestava domácího celku nevěděla rady a k naší smůle nám do jejich brány nic nepadlo.
Jak jsi ty osobně spokojený se svým výkonem v utkání?
U mě jako vždy byl zápas odběhán do posledního dechu a snažil jsem se odmakat si to. Já se většinou začínám rozehrávat ke konci sezóny, tak snad to ještě přijde (úsměv).
Jak vidíš naděje české fotbalové reprezentace na postup na Euro 2020?
Reprezentaci budu rozhodně fandit a v postup věřím.
Máš nějaký tým, kterému fandíš?
FC Zbrojovka Brno, Chelsea FC
Máš nějaký fotbalový vzor?
V mládí bývalý hráč Zbrojovky Josef Štrait, v minulosti působil jako mládežnický trenér u nás v Syrovicích. Shodou okolností otec mé přítelkyně. (úsměv)
Jaké máš záliby?
Rád si zajedu vyčistit hlavu na kole, nebo proběhnu někde v lese v klídku. Velmi rád cestuji a s přítelkyní podnikáme výlety za památkami a do přírody.
Jaké je tvoje oblíbené jídlo a pití?
V jídle moc vybíravý nejsem, mám moc rád špagety, maso, zeleninu a těstoviny. Z pití opravdu nejlépe sedne jedno vychlazené, ale jinak voda s citrónem.
Máš v paměti nějaký, podle tebe nejlepší, moment, který jsi ve fotbale zažil?
Nejlepší momenty pro mě jsou týmová pohoda, kdy si třeba po kvalitním tréninku sedneme a dáme pivko. Z těch nejsilnějších jsou určitě postupy do krajských soutěží. V paměti mi zůstává nedávný postup do 1.A a oslavný návrat autobusem domů. (úsměv)
Jaký je tvůj oblíbený filmový a jaký hudební žánr?
Kromě hororů a z hudby rapu, hiphopu a metalu mám rád asi vše. Teď samozřejmě vede vyvrcholení Game of Thrones.
Co očekáváš od příštího zápasu proti Vrchovině?
Teď máme dobře rozjetou šnůru několika neproher. Takže na domácí půdě za velké podpory domácích fanoušků očekávám, že se nám podaří urvat pro nás velmi důležité 3 body. Musíme si máknout, ale nálada v týmu je dobrá, takže jasná výhra.
Děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí.
Také děkuji za rozhovor, bylo mi ctí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.