Párkrát jsem si zahrál v poli, většinou mě trenéři dávali do útoku, ale běhání není nic pro mě, rád se vždy vrátím zpět do kisny , říká hráč kola David Janeček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den,gratuluji k vítězství hráče kola, co to pro Vás znamená?
Dobrý den, mockrát děkuji. Znamená to pro mě to samé, co pro Stena, Hanziho nebo Kokyho, zacinká to do kasy a budu muset kouknout, kde mají v akci námi miloveného Budvárka, abych s ním naplnil ledničku
Jaké byly vaše první fotbalové krůčky?
S fotbalem jsem začal v první třídě na základce. Tenkrát mě k tomu přivedl kamarád a bývalý spoluhráč Jelen (Martin Tomášek) v Borovanech, kde jsem fotbalově vyrůstal a získal nejvíc zkušeností, rád na ty časy vzpomínám. Jako malý kadet jsem hrál v poli, většinou v útoku. Když si nás předávali trenéři v žácích, spletli si moje a Jelenovo jméno a post na kterých jsme hráli, Jelen tenkrát chytal, no a nový trenér mě postavil do brány a od té doby chytám
Co dalšího vás kromě fotbalu ve volném čase baví?
Rád si zahraji tenis, squash a další sporty, rád jezdím za hezkého počasí na chatu relaxovat a úplně nejraději si zajdu s přáteli na karty a pivko na Sýmalku
Vyzkoušel jste kromě brankáře i jiné posty?
Párkrát jsem si zahrál v poli, většinou mě trenéři dávali do útoku, ale běhání není nic pro mě, rád se vždy vrátím zpět do kisny (smích)
Jak vypadá oslava takové výhry v Olešnici?
V první řadě je to momentálně dobře nacvičený pokřik Čtyři lišky a Teče voda z javora no a pak si při domácích zápasech zajdeme do naší nově postavené klubovny na pivko, klobásu a pokec s našimi věrnými fanoušky, kteří nás chodí v hojném počtu podporovat a ženou nás za dalšími vítězstvími.
Potěšila tě výhra v anketě hráč kola?
Potěšilo mě to velmi, člověku to dodá sebevědomí a nakopne ho to do dalších zápasů i tréninků.
Dnes je moderní dělat fotbalové míče tak, aby co nejvíce „plavaly“ a chovaly se nevypočitatelně. Co na to říkáte vy jako brankář?
Pro nás kátra je tohle dost složité, když klukům sedne střela a jak píšete "zaplave", tak je to v podstatě nechytatelné, zase na druhou stranu padají díky tomu pěkné góly, na které se dobře kouká. Takže má to své klady, ale i zápory.
Teď Vás čeká zápas v Dobré Vodě, co čekáte?
Na Dobré Vodě čekám hodně těžký zápas, jelikož Dobrá Voda hraje o záchranu a jde jim o vše, takže čekám bojovný výkon na jejich půdě. Za druhé nás trápí marodka hned několika hráčů ze základu, takže se s tím budeme muset poprat a doufám, že ukážeme sílu dobré party a vítězstvím si upevníme naše prvenství.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.